skip to Main Content
Tijdelijke Korting Op Adobe Creative Cloud

Tijdelijke korting op Adobe Creative Cloud

Adobe geeft tot en met 24 november 2017, een korting van 20 procent op een nieuw jaarabonnement op zijn Adobe Creative Cloud for Individuals All Apps. Hierdoor kost Adobe Creative Cloud for Individuals All Apps nu 577,75 euro i.p.v. 725,85 per jaar. Na dit jaar wordt je abonnement automatisch vernieuwd en in rekening gebracht tegen het standaardtarief tenzij je besluit om je abonnement te wijzigen of op te zeggen. 

Deelnemen aan deze actie kan alleen via de Adobe Store of door te bellen met een regionaal Adobe Call Center op 0800 0200164. De aanbieding geldt niet voor klanten in het onderwijs, OEM-klanten en klanten met volumelicenties.

Adobe heeft ook voor de student en docent een mooie aanbieding. Deze kunnen namelijk in aanmerking komen voor een gereduceerde prijs van 235,95 euro bij het afsluiten van een nieuw jaarabonnement op Adobe Creative Cloud All Apps. Dat is een korting van 65 procent. Na het eerste jaar wordt je contract automatisch voor een jaar verlengd tegen de op dat moment geldende standaardjaarprijs, tenzij je annuleert. Op de website van Adobe kun je zien of je aan de voorwaarden voldoet om aan deze actie deel te kunnen nemen.

Back To Top