skip to Main Content
Oudere IPhone Bewust Trager

Oudere iPhone bewust tragerDe afgelopen periode is er commotie ontstaan over oudere iPhones die bewust trager worden gemaakt door Apple. En dat dit zo is heeft Apple inmiddels bevestigd. De reden dat oudere iPhones, en dat gaat over de modellen iPhone 6, iPhone 6s, iPhone SE, trager worden gemaakt heeft een reden. De batterij van de iPhone zal minder goed gaan presteren naarmate het ouder wordt. Dat zal bij de èèn sneller zijn dan bij de ander, afhankelijk van het dagelijks gebruik. Om de levensduur van de batterij te verlengen heeft Apple, volgens hun reactie, vorig jaar een functie in iOS 10.2.1 ingebouwd om de iPhone trager te maken als de batterij slechter gaat presteren, om zodoende energie uit te kunnen sparen. Nieuwe modellen hebben deze functie ook. Waarom Apple niet eerder transparanter is geweest naar de gebruiker is niet duidelijk.

Back To Top