skip to Main Content
Prijsverlaging Voor Vervanging Batterij IPhone

Prijsverlaging voor vervanging batterij iPhone

De afgelopen weken is er veel ophef ontstaan over het bewust trager maken van oudere iPhones door Apple om de batterijduur te verlengen. Apple zou dit doen om te voorkomen dat de iPhone, met een slechte batterij, zou uitvallen onder bepaalde omstandigheden. De functie om de iPhone te vertragen onder bepaalde omstandigheden is aanwezig sinds iOS 10.2.1.Om de iPhone-gebruiker met een oudere iPhone tegemoet te komen heeft Apple via een bericht op hun website, waarin ook excuus wordt gemaakt hoe het allemaal gelopen is, laten weten dat er vanaf januari 2018, een jaar lang, de batterij voor de iPhone 6 of hoger met een korting van 60 euro kan worden vervangen. Door deze prijsverlaging betaal je dan 29 euro in plaats van de gebruikelijk 89 euro. Wil je de batterij laten vervangingen, dan kun je dit laten doen in de Apple Store of een erkend servicepunt. Opsturen naar Apple kan ook, de verzendkosten neemt Apple voor zijn rekening. In het bericht van Apple is ook te lezen dat in een aankomende iOS-update de gebruiker beter op de hoogte wordt gehouden van de prestatie van de batterij.

Back To Top