skip to Main Content
1000 Dollar Korting Op De IMac Pro

1000 dollar korting op de iMac Pro

Het Amerikaanse bedrijf Micro Center, dat met 25 filialen verdeeld over het land, geen kleine onderneming is, biedt op het moment tijdelijk de basisversie van de iMac Pro (27-inch 5K display, 3.2GHz 8-core Intel Xeon W processor, 32GB of ECC RAM, 1TB SSD, Radeon Pro Vega 56 videokaart met 8GB HBM2 geheugen, 10Gb Ethernet en 4 Thunderbolt 3 poorten) aan met een korting van 1000 dollar, waardoor de prijs op 3999,99 dollar komt en dat is omgerekend ongeveer 3568 euro. Niet alleen opmerkelijke aanbieding vanwege de flinke korting maar ook gezien het feit dat de iMac Pro nog geen maand op de markt is. Micro Center is een officiële Apple Authorized Reseller en verkoopt tevens ook andere hardware. Of andere Apple Authorized Resellers zullen volgen is niet erg waarschijnlijk, maar het zou de iMac Pro wel een stuk aantrekkelijker maken.

Back To Top