skip to Main Content
Adobe Creative Cloud E-learning Series

Adobe Creative Cloud e-learning series

Adobe organiseert deze en de komende maanden gratis webinars onder de naam Adobe Creative Cloud e-learning series. Zo kun je een webinar volgen over Adobe XD en kun je meer leren over interactieve PDF’s in Adobe InDesign.

De webinars worden gegeven door Demian Borba (Adobe Strategic Development Manager) en Chris Converse (Codify Design Studio) en duren een uur. Tijdens de webinar kunnen aan het eind ook vragen gesteld worden.

Komende webinars:
30/1/18 – Iterative Design with Adobe XD
20/2/18 – Designing a Mobile Web Experience with Adobe XD
20/3/18 – Creating Interactive PDFs with Adobe InDesign

Inschrijven voor een webinar kan via de website van Adobe. Daar kun je tevens meer informatie vinden over de inhoud van deze webinars.

Back To Top