skip to Main Content
Apple Stopt Met De IPhone X

Apple stopt met de iPhone X

Volgens analist Zhang Bin van het bedrijf Sinolink Securities zal Apple waarschijnlijk stoppen met de iPhone X rond de zomer. Reden zijn de tegenvallende verkopen en de matige ontvangst van het laatste model van Apple. Consumenten zouden weinig meerwaarde zien, en niet gecharmeerd zijn van de notch (uitsparing voor de 3D scanning sensors en de camera) waardoor er minder van het beeldscherm overblijft, in het dure model en meer interesse te hebben in de ‘goedkopere’ iPhone’s.

Als de verwachtingen juist zijn, dan zal Apple in het eerste kwartaal zelfs 10 miljoen minder exemplaren verkopen. Mocht Apple stoppen met de iPhone X, dan zou dit de eerste keer zijn, sinds de iPhone 5C. Ondanks de tegenvallende resultaten, lijkt het er op dat Apple toch nog de iPhone X Plus op de markt gaat brengen. Deze heeft een groter scherm en zal misschien daardoor toch wat extra kopers over de streep trekken, die eerder afhaakte omdat de notch teveel ruimte in beslag nam.

Back To Top