skip to Main Content
Eerste Apple Store In Zuid-Korea Geopend

Eerste Apple Store in Zuid-Korea geopend

Afgelopen zaterdag opende Apple Garosugil in Seoul zijn deuren. Hier kunnen Zuid-Koreaanse klanten voor het eerst op één plek over alle Apple producten, evenementen en services beschikken. Ten zuiden van de rivier Han, in het hart van de wijk Gangnam, lokt de uitnodigende 7,5 meter hoge façade waarachter binnen geplaatste bomen de bomen buiten op straat weerspiegelen, de bezoekers naar binnen. Het glas zorgt ervoor dat de grenzen tussen de straat en de winkel praktisch vervagen.

“We vinden het fantastisch dat we onze klanten deze winkel kunnen bieden in het levendige Seoul en we zien ernaar uit om te blijven groeien in Korea,” aldus Angela Ahrendts, senior vice president Retail van Apple. “Onze winkels zijn ontmoetingsplekken voor de wijk, waar iedereen welkom is om met elkaar te praten, te leren en creatief te zijn.”

Today at Apple evenementen tientallen dagelijkse gratis sessies die deelnemers inspireren om te leren en hun creativiteit op het gebied van onder andere fotografie, muziek, kunst en programmeervaardigheden de vrije loop te laten. Onder leiding van Creative Pros, deskundigen op kunstzinnig gebied, kunnen bezoekers samen allerlei activiteiten ondernemen. Dit gebeurt midden in de winkel, in het Forum, waar zich een dynamische 6K-videowand bevindt.

Iedereen kan beginnen met een Quick Start-sessie van 30 minuten, vervolgens een experimentele Photo Walk doen of een ondernemerssessie bijwonen, bijvoorbeeld over hoe je een online bedrijf runt. In de speciale Boardroom van de winkel kunnen docenten en ontwikkelaars ook praktisch advies en een gespecialiseerde training krijgen.

In de Store is het complete assortiment Apple producten te vinden, evenals een unieke verzameling accessoires. Aan weerszijden van de Store bevinden zich de Avenues, die geïnspireerd zijn op een winkelstraat. Die bieden interactieve displays waarmee bezoekers producten van derden en accessoires voor muziek, thuis en programmeren kunnen uitproberen. Ook via de Apple Store-app kunnen klanten producten bekijken, kopen en zich aanmelden voor Today at Apple sessies.

Back To Top