skip to Main Content
Netflix Heeft Wereldwijd 117,6 Miljoen Abonnees
Afbeelding: Netflix / Stranger Things

Netflix heeft wereldwijd 117,6 miljoen abonnees

Terwijl Apple nog druk bezig is om zijn eigen tv-series en films te gaan aanbieden, heeft Netflix het afgelopen kwartaal weer goede zaken gedaan. Zo kreeg de streamingsdienst er meer dan 8,3 miljoen klanten erbij, dat was meer dan de analisten hadden gedacht. Wereldwijd heeft Netflix nu 117,6 miljoen abonnees. Door de goede cijfers steeg ook op de beurs het aandeel van Netflix. Het heeft nu zelfs een beurswaarde van meer dan 100 miljard dollar.

De groei zou te maken hebben door het succes van o.a. de serie Stranger Things, maar ook andere series en films hebben hierin een belangrijke rol gespeeld. Netflix blijft ook dit jaar weer flink investeren in nieuwe content. En trekt daar ongeveer een bedrag van 8 miljard dollar vooruit. Eèn van de nieuwe producties die we kunnen verwachten is de Vlaams-Nederlandse productie Undercover.

Back To Top