skip to Main Content
Apple Watch Houdt Nu Ook Ski- En Snowboardactiviteiten Bij

Apple Watch houdt nu ook ski- en snowboardactiviteiten bij

Skiërs en snowboarders kunnen nu de met Apple Watch Series 3 hun activiteiten bijhouden via nieuwe updates voor apps die verkrijgbaar zijn in de App Store. Watch-gebruikers kunnen nu hun afdalingen vastleggen, hoogtemeters en andere gegevens bekijken, en gegevens over verbrande calorieën bijhouden in de Activiteit-app van Apple Watch.

Ontwikkelaars hebben nu meer mogelijkheden om specifieke gegevens bij te houden dankzij het ingebouwde gps en de hoogtemeter in Apple Watch Series 3, en de aangepaste work-out-API’s van watchOS 4.2. In de bijgewerkte versies van snoww, Slopes, Squaw Alpine, Snocru en Ski Tracks kunnen nu onder meer de volgende nieuwe gegevens worden bijgehouden bij het wintersporten:

  • Totale verticaal en horizontaal afgelegde afstand bij afdalingen
  • Aantal afdalingen
  • Gemiddelde en maximale snelheid
  • Totaal bestede tijd
  • Verbrande calorieën

Apps kunnen automatisch in en uit de pauzestand gaan en activiteiten tellen mee voor de ringen. Alle work-outgegevens kunnen desgewenst ook worden vastgelegd in de Gezondheid-app op iPhone. Dankzij Siri kunnen gebruikers de apps Slopes en snoww gewoon met hun stem activeren zodra ze aan een afdaling beginnen.

“Dat je met Apple Watch je activiteiten in detail kunt bijhouden is enorm handig, of je nu topsporter bent of een enthousiaste wintersporter”, aldus Jonny Moseley, Squaw Alpine Mountain Ambassador en winnaar van Olympisch goud op het onderdeel moguls. “Met de Squaw Alpine-app voor Apple Watch kan ik niet alleen zien waar mijn kinderen zijn op de piste, maar kan ik ook onze prestaties vergelijken. Zo zie ik meteen of ik mijn jongens een beetje kan bijhouden en maken we er een leuk wedstrijdje van.”

De bijgewerkte apps zijn nu verkrijgbaar in de App Store en vereisen watchOS 4.2 of hoger.

Back To Top