skip to Main Content
Apple Neemt Digitale Tijdschriftenservice Texture Over
Bron afbeelding: PR Apple

Apple neemt digitale tijdschriftenservice Texture over

Apple heeft bekendgemaakt dat er een overeenkomst is bereikt voor de overname van Texture, de digitale tijdschriftenservice van Next Issue Media LLC. Abonnees op deze service krijgen tegen een maandelijkse vergoeding onbeperkt toegang tot hun favoriete tijdschriften.

Met Texture heb je meer dan 200 tijdschriften van wereldklasse tot je beschikking en kun je zowel losse artikelen lezen als complete edities van je favoriete tijdschriften. Het ruime aanbod van Texture bevat de tijdschriften die je al kent en leest, maar biedt ook alle gelegenheid om nieuwe artikelen te ontdekken die aansluiten op je hobby’s en interesses.

“We zijn enorm enthousiast dat Texture zich bij Apple aansluit en zo’n indrukwekkende lijst aan tijdschriften van de meest toonaangevende uitgevers ter wereld met zich meebrengt”, aldus Eddy Cue, Senior Vice President Internet Software and Services bij Apple. “We hechten sterk aan kwaliteitsjournalistiek van betrouwbare bronnen en bieden graag een podium aan prachtig vormgegeven en boeiende verhalen.”

“Ik vind het geweldig dat Apple eigenaar wordt van Next Issue Media en zijn bekroonde tijdschriftenapp Texture”, aldus John Loughlin, CEO van Next Issue Media/Texture. “En ook het Texture-team en de huidige eigenaren Condé Nast, Hearst, Meredith, Rogers Media en KKR zijn erg tevreden over deze ontwikkeling. We hadden ons geen betere toekomst voor Texture kunnen indenken.”

Sinds de introductie van de app in 2010 heeft Texture zich ontwikkeld tot het meest toonaangevende tijdschriftenabonnement dat meerdere titels aanbiedt. Texture-abonnees hebben waar dan ook direct toegang tot de populairste tijdschriften ter wereld. In 2016 werd Texture door de editors van de App Store opgenomen in de jaarlijkse selectie van meest innovatieve apps en games voor iOS.

Back To Top