skip to Main Content
Opvouwbare IPhone In 2020

Opvouwbare iPhone in 2020

Opmerkelijk nieuws uit Amerika van analist Wamsi Mohan. Deze schreef voor zijn werkgever Bank of America Merrill Lynch (een divisie van Bank of America)  een rapport waarin hij aangaf dat Apple in 2020 een opvouwbare iPhone zal uitbrengen. Deze iPhone zou tevens dienst kunnen doen als tablet als je hem uitvouwt. Tot deze conclusie kwam hij nadat in Azië een week lang met toeleveranciers van Apple had gesproken.

Eerder deden in 2016 al de geruchten dat LG Display was gestart met de productie van de opvouwbare schermen. Het jaar daarop zou Apple zelfs met LG Display een overeenkomst hebben gesloten. Hoe het beeldscherm er daadwerkelijk uit komt te zien is niet bekend. Maar er zijn de afgelopen jaren meerdere prototypes getoond. En daaruit bleek dat het beeldscherm kan worden opgerold of dichtgeklapt. LG Display maakt hiervoor gebruik van OLED-schermen omdat deze in tegenstelling tot LCD-schermen flexibel zijn.

Back To Top