skip to Main Content
WWDC2018 Van 4 Tot En Met 8 Juni

WWDC2018 van 4 tot en met 8 juni

Apple heeft laten weten dat de Apple Worldwide Developers Conference (WWDC) van dit jaar gehouden zal worden van 4 tot en 8 juni. Apple zal ook dit jaar gebruik van het McEnery Convention Center in San Jose.

Tijdens de WWDC2018 zal Apple naar verwachting de nieuwe versies van iOS, macOS en watchOS aankondigen. Tevens zal Apple waarschijnlijk gelijk van de gelegenheid gebruik maken om nieuwe hardware aan te kondigen.

Wil je aanwezig zijn op de WWDC2018 dan kun je je inmiddels inschrijven via de website van Apple. Door het beperkte aantal plaatsen zal er worden geloot. Ben je ingeloot dan kun je een ticket ter waarde van 1599 Amerikaanse dollar kopen. Dat is exclusief vliegtuigticket en verblijf!

De WWDC zal ook te volgen zijn via de gebruikelijke livestream. Deze zal rond 19.00 uur Nederlandse tijd starten op maandag 4 juni en ongeveer 2 uur duren.

Back To Top