skip to Main Content
Apple Kondigt IPhone 8 RED Aan
Bron afbeelding: PR Apple

Apple kondigt iPhone 8 RED aan

Apple heeft de (PRODUCT)RED Special Edition van iPhone 8 en iPhone 8 Plus aangekondigd, de nieuwe generatie iPhone in een schitterende rode uitvoering. Beide telefoons hebben een prachtige glazen behuizing. Deze is nu in het rood verkrijgbaar, met een bijpassende aluminium band en een strakke zwarte voorkant. De speciale (PRODUCT)RED-iPhones zijn vanaf morgen in bepaalde landen en regio’s online te bestellen. Vanaf vrijdag 13 april zijn ze in de winkel verkrijgbaar.

Apple heeft ook een nieuw leren (PRODUCT)RED Folio-hoesje voor iPhone X geïntroduceerd, dat vanaf morgen te krijgen is. Het nieuwe Folio-hoesje is gemaakt van speciaal gelooid en afgewerkt Europees leer en heeft een luxueuze uitstraling. Het is nu verkrijgbaar naast alle andere (PRODUCT)RED-devices en -accessoires. Een deel van de opbrengst van (PRODUCT)RED gaat rechtstreeks naar het Wereldfonds ter bestrijding van hiv/aids en wordt gebruikt voor tests, ondersteuning, behandeling en preventieprogramma’s. Speciale aandacht gaat uit naar het voorkomen dat het virus wordt overgedragen van moeders op hun ongeboren kinderen. Sinds het begin van de samenwerking met (RED) in 2006 heeft Apple meer dan 160 miljoen dollar gedoneerd aan het Wereldfonds. Daarmee is Apple het bedrijf dat de grootste bijdrage aan de organisatie levert.

“Deze speciale (PRODUCT)RED-iPhone is uitgevoerd in een schitterende rood-zwarte kleurencombinatie en geeft klanten de kans om een bijdrage te leveren aan de bestrijding van hiv en aids,” aldus Greg Joswiak, vice-president Product Marketing bij Apple. “iPhone 8 en iPhone 8 Plus bouwen voort op alles wat we zo goed vinden aan iPhone: Retina-displays die mooier zijn dan ooit, de snelste en slimste chip ooit in een smartphone – de A11 Bionic-chip – en geavanceerdere camera’s voor fantastische foto’s en video’s. We zijn er trots op (RED) te kunnen steunen met deze nieuwe iPhone en hopen dat klanten hem net zo bijzonder vinden als wij.”

De aankondiging van vandaag toont weer eens aan dat Apple al vanaf het begin van (RED) in 2006 toegewijd is en de toon zet op het gebied van aidsbestrijding,” aldus Deborah Dugan, CEO van (RED). “De meer dan 160 miljoen dollar die Apple de afgelopen 11 jaar heeft gedoneerd, staat inmiddels gelijk aan meer dan 800 miljoen dagen aan ARV-medicatie die de overdracht van het hiv-virus van moeders op hun ongeboren kinderen heeft voorkomen. We zijn vereerd dat Apple voor ons doel middelen ter beschikking stelt en kunnen niet wachten tot klanten onze missie steunen door aankoop van de (PRODUCT)RED Special Edition van iPhone 8 en iPhone 8 Plus.”

iPhone 8 en iPhone 8 Plus zijn een nieuwe generatie iPhone met een design van glas en aluminium. Ze zijn voorzien van het sterkste glas ooit in een smartphone, een Retina HD-display en de A11 Bionic-chip. Daarnaast zijn ze ontworpen voor de meest indrukwekkende augmented reality-toepassingen. De populairste camera ter wereld is nog verder verbeterd en iPhone is nu ook draadloos op te laden. iPhone 8 Plus bevat twee 12-megapixel camera’s en heeft nu voor het eerst Portretmodus met Portretbelichting, waarmee indrukwekkende studiobelichtingseffecten te bereiken zijn. Zo kunnen gebruikers fantastische portretten met een kleine scherptediepte maken, in vijf verschillende belichtingsstijlen.

  • iPhone 8 en iPhone 8 Plus (PRODUCT)RED Special Edition zijn verkrijgbaar in 64-GB and 256-GB modellen, vanaf €810,45 via apple.com/nl, de Apple Store-app en Apple Stores. Ze zijn ook verkrijgbaar bij erkende Apple resellers en bepaalde netwerkaanbieders (prijzen kunnen verschillen). Naast de speciale (PRODUCT)RED-uitvoering is iPhone 8 ook verkrijgbaar in de kleuren spacegrijs, zilver en goud.
  • Beide modellen zijn vanaf dinsdag 10 april, 14:30 uur te bestellen, en worden vanaf vrijdag 13 april geleverd aan klanten en Stores in Australië, Canada, China, Duitsland, Frankrijk, Hongkong, Japan, Nieuw-Zeeland, Singapore, het VK, de VS en Zuid-Korea. Brazilië, Denemarken, Ierland, Italië, Maleisië, Mexico, Nederland, Noorwegen, Rusland, Saudi-Arabië, Spanje, Taiwan, Thailand, de VAE, Zweden, Zwitserland en andere landen en regio’s volgen later in april. Chili, Colombia, India, Israël, Turkije en andere landen en regio’s volgen in mei.
  • Het nieuwe leren (PRODUCT)RED Folio-hoesje voor iPhone X is vanaf morgen voor €109 verkrijgbaar via apple.com/nl, de Apple Store-app en bij Apple Stores, naast andere (PRODUCT)RED-producten, zoals de Beats Solo3 Wireless-koptelefoon, de Beats Pill+ draagbare speaker en de accessoires voor iPhone, iPad en Apple Watch.
  • Elke klant die een iPhone 8 of iPhone 8 Plus (PRODUCT)RED Special Edition koopt bij Apple, kan gebruikmaken van een Persoonlijke Configuratie-sessie in de Store of online. We stellen de e-mail in, laten de nieuwste apps in de App Store zien en nog veel meer.
  • Iedereen die de basisbeginselen wil leren of juist een stapje verder wil met iPhone 8, iPhone 8 Plus of iOS 11, kan zich aanmelden voor gratis Today at Apple-sessies op apple.com/nl/today.
Back To Top