skip to Main Content
Adobe Introduceert Het Gratis XD-startersplan

Adobe introduceert het gratis XD-startersplan

Adobe introduceert het Adobe XD-startersplan, een gratis aanbod van het alles-in-één UX/UI-designplatform. Het XD-startersplan bevat Adobe XD voor Mac en Windows, mobiele programma’s voor iOS en Android en diensten om gebruikers in staat te stellen te ontwerpen, prototypes te maken en ervaringen met collega’s te delen. Met deze aankondiging en de release van nieuwe functies en verbeteringen, is Adobe XD het enige cross-platform dat zowel ontwerp als prototyping combineert met industrieel vervaardigde prestaties. En, als onderdeel van Adobe Creative Cloud, integreert XD met de bestaande workflow van designers en met bekende tools zoals Photoshop CC en Illustrator CC. Adobe benadrukt daarnaast het belang van deze snelgroeiende categorie met een investeringsfonds van $10 miljoen om innovatie te bevorderen.

Back To Top