skip to Main Content
MacBook En MacBook Pro Keyboard ReparatieprogrammaMacBook en MacBook Pro keyboard reparatieprogrammaAl een geruime tijd klaagt een groep gebruikers dat het toetsenbord van hun MacBook of MacBook Pro niet goed functioneert. Zo worden letters of karakters onverwacht gerepeteerd of deden het helemaal niet. Ook voelde de toetsen niet goed aan en reageerde niet altijd op een juiste manier. Apple heeft nu deze klachten uiteindelijk erkent en bied de gebruikers een gratis reparatieprogramma aan. Mocht je dergelijke problemen hebben met je MacBook of MacBook Pro dan kun je op de website van Apple kijken of je in aanmerking komt voor deze gratis reparatie. Indien je op eigen kosten al het toetsenbord hebt laten maken, dan kun je in aanmerking komen om je geld terug te krijgen.

Back To Top