skip to Main Content
Vodafone Introduceert Familie Abonnement Red Together

Vodafone introduceert familie abonnement Red Together

Je kent het wel, je zoon of dochter is onbereikbaar omdat ze al het tegoed hebben verbruikt. Of je bent het overzicht kwijt van alle verschillende bel- en databundels in huis, en dat vaak ook nog eens bij verschillende providers. Vodafone heeft daar vanaf vandaag een oplossing voor: Red Together. Hiermee kunnen familieleden abonnementen samenvoegen en zo hun data verdubbelen, verdelen en beheren.

De behoefte om data te delen en ook inzicht te houden in het dataverbruik is groot blijkt uit onderzoek: bijna de helft van kinderen (44%) wil graag data delen terwijl hetzelfde percentage van de ouders graag overzicht houdt over het datagebruik van hun kroost. Wat ook opvalt is dat zowel ouders (55%) als kinderen (63%) traditioneel bellen, of bellen via WhatsApp, nog steeds een belangrijk communicatiemiddel vinden. Ook daar houdt het Red Together-abonnement rekening mee. Iedereen uit het gezin kan namelijk onbeperkt met elkaar bellen en sms’en, in Nederland en de rest van de EU.

Families verbonden
“Technologie speelt een steeds grotere rol in het leven van elke familie. Via een appje of een foto houden we elkaar de hele dag op de hoogte. Het is fijn dat je als gezin op die manier met elkaar verbonden blijft. Tegelijkertijd willen we onze kinderen een gezonde digitale opvoeding bieden. Wij helpen families daarbij met onze nieuwe Red Together-abonnementen”, zegt Marcel de Groot, directeur consumentenmarkt bij VodafoneZiggo.

Red Together werkt eigenlijk heel simpel. Iemand uit het gezin (dat bestaat uit minimaal twee abonnementen en maximaal vijf) kiest een Red Together abonnement (a € 45 per maand) en de rest van de familieleden sluit een Red Together Extra abonnement af voor € 15 per persoon. Het hoofdabonnement bevat 40GB met onbeperkt bellen en sms’en en 100 gratis belminuten vanuit Nederland naar nummers in de EU. Die data verdubbelt naar 80GB zodra je de abonnementen aan elkaar koppelt. Ben je ook nog klant bij Ziggo, dan tellen de non-stop gratis extra’s en kan de verdubbeling oplopen tot wel 160GB per maand.

Wat doe jij met die data?
Ook al wil de helft (44%) van de ouders inzicht hebben in het datagebruik van hun kinderen, zijn de kinderen hier zelf minder enthousiast over. In de My Vodafone-app kan de beheerder van de groep het gezamenlijk verbruik inzien en data verdelen. Ook is het mogelijk om notificaties per gebruiker in te stellen en een pauzeknop in te schakelen. Zo is pa of ma toch nog een beetje baas over de hele bundel.

Meer informatie over Red Together is te vinden op de website www.vodafone.nl/together.

Back To Top