skip to Main Content
Volg Het WK Via Devices En Diensten Van Apple

Volg het WK via devices en diensten van Apple

Met het WK voor de deur kunnen voetbalfans overal ter wereld op elk Apple device alles volgen over hun favoriete ploeg en ook statistieken en uitslagen bijhouden.
Ook in Brazilië, Rusland, Denemarken, Finland, Maleisië, Turkije, Thailand, Saudi-Arabië en Israël kun je Siri nu vragen stellen over voetbal. In 26 andere landen kon dit al. Siri-gebruikers kunnen vragen stellen over het speelschema, uitslagen, standen en opstellingen.

Vraag Siri bijvoorbeeld:

  • Wanneer speelt Frankrijk tegen Australië?
  • Welke landen zitten in groep A?
  • Wie zit er in de selectie voor Engeland?
  • Wie heeft de wedstrijd Argentinië-IJsland gewonnen?

De hele maand zullen de editors van de App Store hun favoriete apps en games van voetbalsterren uitlichten, tips geven over hoe je de perfecte voetbalfoto maakt en vertellen hoe je het beste bijblijft via social media. Ook worden in de App Store andere apps en games over voetbal uitgelicht waarmee voetbalfans zich helemaal op het WK kunnen storten. Zo zijn er apps met uitzendingen van FOX NOW en BBC Sport, en games als FIFA Mobile en PES 2018.

De Apple TV-app op iPhone, iPad en Apple TV is dé plaats waar je tv-programma’s en films kunt vinden en bekijken. In de Verenigde Staten en Canada, waar de Apple TV-app voorzien is van sportkanalen, kunnen gebruikers van de app alles volgen via FOX NOW (in de VS) en via TSN, RDS en Engels- en Franstalige apps van Bell Media (in Canada). Kijkers kunnen een team als favoriet instellen en wedstrijden van dat team volgen via de ‘Volgende’-wachtrij. Ook kunnen ze meldingen ontvangen op hun Apple device als hun team moet spelen of als een wedstrijd spannend wordt.

Via de News-app kun je alle ins en outs van het WK volgen en de uitslagen en speeltijden bijhouden. Het magazine Eight by Eight komt met een schitterend speelschema en profielen van de belangrijkste spelers. Gebruikers van de News-app kunnen zo op één plek al het WK-nieuws van betrouwbare bronnen volgen.

In Apple Music staan playlists voor elk van de 32 deelnemende landen. In elk land hebben editors lijsten samengesteld met de beste artiesten uit hun land.

Apple Podcasts bevat een speciale selectie podcasts onder de noemer “The Beautiful Game”. Zo heb je Jetty’s “Game of our Lives” en Gimlet’s “We Came to Win” over alles wat zich buiten het voetbalveld afspeelt, maar ook traditionele, befaamde podcasts over sport zoals “Men in Blazers”.

De speciale selectie in iBooks krijgt ook de naam “The Beautiful Game” en belicht de rijke cultuur achter het grootste voetbalevenement met memoires, biografieën en andere non-fictie over legendarische underdogs, nationale helden en zenuwslopende slotminuten.

Voetbalfans kunnen in Clips filmpjes maken met nieuwe speciaal voor het WK ontworpen afbeeldingen, zoals animatiestickers, labels en posters waarin ze hun eigen tekst kunnen zetten.

Back To Top