skip to Main Content
Apple Viert Wereld Emoji Dag

Apple viert Wereld Emoji Dag

Later dit jaar komen er in een gratis software-update voor iPhone, iPad, Apple Watch en Mac meer dan 70 nieuwe emoji bij. De nieuwe emoji, die zijn gebaseerd op goedgekeurde figuurtjes in Unicode 11.0, hebben meer verschillende haarstijlen, zoals rood haar, grijs haar en krullend haar. Er is ook een nieuwe emoji voor kale mensen. En er zijn diverse nieuwe smileys, zoals een partyface, een smekend gezicht en een gezicht met hartjes.

Ook de verzameling dieren op het emojitoetsenbord is uitgebreid met prachtige figuurtjes voor de kangoeroe, kreeft, pauw en papegaai. En er zijn ook nieuwe emoji voor voedsel, met onder meer een mango, sla, een cupcake en een maancake.

Later dit jaar komen er allerlei nieuwe sport-emoji en symbolen bij, zoals een nieuwe emoji voor een superheld, een softbal, een nazar-amulet en het oneindigheidssymbool.

Er zijn al duizenden verschillende emoji beschikbaar in iOS, watchOS en macOS, zoals uiteenlopende smileys, genderneutrale figuurtjes, kledingstukken, allerlei soorten voedsel, dieren, sprookjesfiguren enzovoort.

Back To Top