skip to Main Content
Apple Investeert In Amerikaanse Nationale Parken

Apple investeert in Amerikaanse nationale parken

Apple heeft nieuwe manieren aangekondigd waarop klanten van de Amerikaanse nationale parken kunnen genieten en deze parken kunnen steunen: een Apple Pay-donatieprogramma en bewegingsuitdaging voor Apple Watch.

Van 24 tot en met 31 augustus doneert Apple 1 dollar aan de National Park Foundation voor iedere aankoop die met Apple Pay bij een Apple Store, op Apple.com of via de Apple Store-app in de Verenigde Staten wordt gedaan.

De opbrengst gaat naar de missie van National Park Foundation om de nationale parken te beschermen door middel van projecten voor herstel van de natuurlijke omgeving, historisch herstel en het werven van een nieuwe generatie parkwachters door middel van programma’s als ‘Open OutDoors for Kids’.

“De Amerikaanse nationale parken zijn schatten waarmee iedereen kennis zou moeten maken, en we zijn er trots op dat we ze deze maand weer kunnen steunen door een dollar te doneren voor elke aankoop die met Apple Pay bij een van onze Stores wordt gedaan”, aldus Tim Cook, CEO van Apple. “Deze indrukwekkende plekken zijn ons nationaal erfgoed, en bij Apple dragen we ons steentje bij om ze door te geven aan toekomstige generaties – net zo bijzonder, mooi en wild als wij ze hebben aangetroffen.”

p 1 september krijgen Apple Watch-gebruikers die waar dan ook ter wereld al wandelend, hardlopend of in hun rolstoel een work-out van minimaal 50 minuten voltooien een beloning in de Activiteit-app en Berichten-stickers die zijn geïnspireerd door de nationale parken. De uitdaging van 50 minuten sluit aan op de viering van het 50-jarig jubileum van Redwood National Park dit jaar.

In de App Store wordt bovendien aandacht besteed aan een collectie met de beste apps om gemakkelijk door de mooiste nationale parken van het land te navigeren en ze te ontdekken.

Als onderdeel van de continue aandacht voor milieubescherming heeft Apple over de hele wereld voldoende duurzaam beheerde bossen beschermd en aangelegd om het huidige en toekomstige papiergebruik van het bedrijf te compenseren. Samen met The Conservation Fund heeft Apple meer dan 14.000 hectare bos in het oosten van de Verenigde Staten beschermd, dat als duurzaam beheerd is gecertificeerd. Vorig jaar bereikte Apple het doel voor duurzame verpakkingen: 100 procent van het papier in de verpakkingen van Apple was afkomstig van duurzaam beheerde bossen, gecontroleerde houtkap of gerecyclede bronnen.

Back To Top