Skip to content

Eerste recensies iPhone XS en iPhone XS Max

Recensenten van over de hele wereld hebben iPhone XS en iPhone XS Max uitvoerig getest. Dit zijn een paar van hun bevindingen:

Mashable
“De verbeterde camerahardware, gecombineerd met nieuwe automatische ‘Smart HDR’-technologie, wederom aangestuurd door de Neural Engine en de A12 Bionic’s ISP (Image Signal Processor), leveren letterlijk het ideale plaatje op dankzij de geavanceerde cameralenzen en fotografie met computerverwerking”.

TechCrunch
“Wat betreft CPU-prestaties maakt ‘s werelds eerste 7 nm-architectuur op schaal de verwachtingen waar. De iPhone XS-benchmarks laten zien dat hij gunstig afsteekt bij snelle laptops en het met gemak wint van de prestaties van iPhone X.”

Daring Fireball
“Wat lens- en sensorkwaliteit betreft kunnen iPhones niet concurreren met echte camera’s. Ze komen er niet bij in de buurt. Dat komt door natuurlijke wetmatigheden. Maar die traditionele camerabedrijven kunnen weer niet concurreren met Apple op het gebied van siliconen en software, en hun camera’s kunnen niet tegen iPhones op als het gaat om het compacte formaat en de continue internetverbindingen. Uiteindelijk is het gewoon slimmer om voor siliconen en software te gaan.”

The New York Times
“Het is heel knap van Apple dat ze het scherm groter hebben gemaakt zonder dat de [iPhone] XS Max daar zwaarder of minder handzaam door geworden is. … Deze aanpassingen hebben geleid tot zinvolle verbeteringen op het gebied van ergonomie en algemeen gemak.”

Best Products
“We vonden de iPhone XS en iPhone XS Max een perfecte mix van design, vakmanschap, ongekende prestaties en een moeiteloze, intuïtieve gebruikerservaring.”

Hypebeast
“Fantastisch om een nieuw device te hebben dat geoptimaliseerd is voor snelheid. Als het te lang duurt om een app te openen, kan ik daardoor soms een goed idee vergeten. Met iPhone XS Max kan ik dingen sneller doen en features zoals de camera zijn verfijnder dan ooit. Al deze kleine dingen zijn welkome aanpassingen die mijn creatieve workflow vergemakkelijken.” — Virgil Abloh, oprichter van OFF-WHITE en artistiek leidinggevende bij Louis Vuitton.

Medium
“Maar in de vrije-tijdsfotografie neemt Apple de leiding. Met de sensor, ISP en verbeterde Neural Engine zorgt de Smart HDR voor foto’s in het hoog-dynamische bereik die behoren tot de beste die ik ooit heb gezien.”

Tom’s Guide
“Het transcoderen van een 4K-video van 2 minuten naar 1080p, duurde op iPhone Xs en iPhone Xs Max nog maar 39 seconden. … De Galaxy S9+ deed er 2 minuten en 32 seconden over om deze taak uit te voeren en dat is het snelste wat we met een Android-telefoon hebben meegemaakt. … Uit onze tests blijkt dat de A12 Bionic-processor in de iPhone XS en iPhone XS Max deze telefoons tot de snelste maakt die je kunt kopen.”

Dailymail.com
“Of het nou gaat om de gigantisch vernieuwde processor, of de verbeterde camera en fantastische luidsprekers, alles aan de [iPhone] Xs voelt sneller, feller en beter uitgedacht dan in alle voorgaande iPhones.”

TechRadar
“iPhone XS is bedoeld voor iedereen die een snelle, krachtige en bijzondere smartphone wil, dus niet alleen voor liefhebbers van Apple.”

HardwareZone
“Een van de beste dingen van iPhone-foto’s zijn de heldere, levendige kleuren en met de iPhone XS wordt dit alleen maar beter.”

Sydney Morning Herald
“The impact of the OLED display is pretty seductive. In fact, the whole thing is pretty seductive.” — Mags King, Sydney Morning Herald photo editor.

De iPhone XS en iPhone XS Max zijn verkrijgbaar op apple.com/nl, via de Apple Store-app en in de Apple Stores  Daarnaast zijn ze verkrijgbaar via erkende Apple resellers en bepaalde providers (prijzen kunnen variëren).

Back To Top