skip to Main Content
IPhone XR: De Recensies Zijn Binnen

iPhone XR: De recensies zijn binnen

Recensenten uit de hele wereld hebben iPhone XR uitvoerig getest en vertellen wat zij vinden van het nieuwste model in de iPhone-lijn. Dat kan onder meer gaan over het 6,1-inch Liquid Retina-display, het geavanceerde camerasysteem waarbij met één cameralens dramatische portretten kunnen worden gemaakt, de batterij die de hele dag meegaat of de zes prachtige uitvoeringen: wit, zwart, blauw, geel, koraal en (PRODUCT)RED.

Een greep uit de reacties van recensenten:

Digital Trends
“De kleuren zijn verbluffend mooi, de gebruiksduur van de batterij is geweldig, Face ID is nog steeds een stuk toonaangevende technologie, de iOS-gebaren zijn intuïtief, de camera is voortreffelijk en de prestaties zijn fantastisch. Deze iPhone móet je hebben.”

Daring Fireball
“Prijstechnisch gezien is de [iPhone] XR vrijwel zeker de beste iPhone die Apple ooit heeft gemaakt.”

Tom’s Guide
“iPhone XR biedt snelle prestaties, geweldige camera’s en een batterij die langer meegaat dan bij andere bekende smartphones. En dat alles in een kleurrijke behuizing voor een betaalbare prijs.”

Mashable
“iPhone XR is het summum van alle iPhones, met een groot scherm, fantastische camera’s en toekomstbestendige power.”

Engadget
“iPhone XR is onmiskenbaar de beste mix van formaat en bruikbaarheid. De constructie is van de gebruikelijke Apple kwaliteit. Met andere woorden: helemaal niets op aan te merken.”

The Verge
“Met die afgeronde hoeken van het lcd-scherm laat Apple een knap staaltje van vakmanschap zien, want die sluiten perfect aan op de behuizing. Waren alle merken maar zo perfectionistisch.”

TechCrunch
“iPhone XR zit weliswaar in de middenmoot van alle iPhones, maar heeft toch de uitstraling van een vakkundig gemaakt sieraad. Het is een solide toestel, met een schitterend gekleurde achterkant die uit zeven kleurlagen bestaat. Daardoor heeft de behuizing een diepte en glans die je nergens anders in de consumentenelektronica zult tegenkomen.”

CNN
“Met een iPhone XR kun je mooie foto’s maken in Portretmodus, waarbij je de diepte van de achtergrond kunt veranderen. Smart HDR is een functie waarmee je meerdere foto’s tegelijk kunt nemen maar steeds met een andere belichting, met de beste foto als resultaat.”

Best Products
“iPhone XR kwam bij ons als voortreffelijk uit de bus. Dit is een smartphone waar de meeste gebruikers genoeg aan zullen hebben. Hij heeft meer rekenkracht dan toestellen van andere merken, een batterij die uitzonderlijk lang meegaat en een fantastische camera.”

Techradar (VK)
“De camera zal een hele verbetering zijn, de gebruiksduur van de batterij een hele verademing en het algehele design een flinke stap voorwaarts.”

news.com.au (Australië)
“Hij werkt en reageert beslist snel. Het openen, uitvoeren en schakelen tussen zware apps gaat met een indrukwekkende snelheid.”

Auburn Lane (Canada)
“De geavanceerde Portretmodus is echt fantastisch. Bij ‘Toneellicht’ bijvoorbeeld wordt de achtergrond donkerder gemaakt. Met de nieuwe Diepteregeling kun je ook na het maken van een foto de scherptediepte nog aanpassen. Dat levert interessantere en zelfs spectaculairdere foto’s op.”

PC Mag (India)
“Hiermee heb je een echt voortreffelijke telefoon in handen waarop je alles op een redelijk professioneel niveau kunt doen. Qua prijs-kwaliteitverhouding is dit van alle bekende merken de beste mainstreamtelefoon die je kunt krijgen.”

Back To Top