skip to Main Content
IPhone XR Te Bestellen Vanaf Vrijdag 19 Oktober

iPhone XR te bestellen vanaf vrijdag 19 oktober

De nieuwe iPhone XR, die baanbrekende technologieën van iPhone XS combineert met een all-screen design van glas en aluminium met een schitterend 6,1-inch Liquid Retina-display1 – het meest geavanceerde LCD‑display in een smartphone – en zes prachtige uitvoeringen, kan vanaf vrijdag 19 oktober 09:01 u CET worden besteld op apple.com/nl en in de Apple Store-app. iPhone XR is voorzien van de nieuwste technologie, zoals de A12 Bionic-chip met Neural Engine van de volgende generatie, de slimste en krachtigste chip in een smartphone. Hiermee worden compleet nieuwe ervaringen mogelijk voor fascinerende AR, games en foto’s, terwijl de batterij toch een hele dag meegaat: tot anderhalf uur langer dan die van iPhone 8 Plus.

iPhone XR heeft een geavanceerde groothoeklens met een geheel nieuwe sensor voor Slimme HDR en snellere autofocus, en de 30 procent grotere sensor met grotere en diepere pixels zorgt voor een natuurgetrouw beeld en mooie foto’s en video’s, ook bij weinig licht. Verbeteringen in de ISP, de Neural Engine en de software-algoritmes maken Portretmodus op een camera met één lens mogelijk, zodat gebruikers portretfoto’s met een mooi bokeh-effect kunnen maken. Met de nieuwe Diepteregeling kan scherptediepte worden aangepast, zowel in realtime preview2 als na het nemen van de foto. En met het nieuwste TrueDepth-camerasysteem beschikt iPhone XR over Portretmodus en Portretbelichting voor prachtige selfies, en ook over Face ID, de veiligste vorm van gezichtsherkenning ooit in een smartphone.

De voorkant, die is gemaakt van het sterkste glas ooit op een smartphone, heeft een mooi bijpassende, geanodiseerde rand van duurzaam hoogwaardig aluminium uit de 7000-serie, terwijl de glazen achterkant draadloos opladen ondersteunt. Een kleurproces met zeven lagen geeft de glazen achterkant mooi geschakeerde tinten in zes prachtige uitvoeringen: zwart, wit, blauw, geel, koraal en (PRODUCT)RED. iPhone XR heeft nu ook Dual-sim2 in de vorm van nanosim en digitale eSIM. iPhone XR is waterbestendig en voldoet aan bestendigheidsnorm IP67, en is bestand tegen alledaagse ongelukjes met bijvoorbeeld koffie, thee of frisdrank.

iPhone XR zal verkrijgbaar zijn in meer dan 50 landen en regio’s in de Apple Store vanaf vrijdag 26 oktober om 8:00 uur lokale tijd. In de Apple Store zal iPhone XR dan verkrijgbaar zijn voor klanten die op de bonnefooi langskomen. (We raden deze klanten wel aan vroeg te komen.)

Daarnaast zullen iPhone XS en iPhone XS Max op dezelfde dag ook verkrijgbaar zijn in meer dan 30 landen en regio’s, waaronder Chili, Colombia, Maleisië en Thailand.

Prijzen en verkrijgbaarheid
iPhone XR is verkrijgbaar in 64 GB, 128 GB en 256 GB in zwart, wit, blauw, geel, koraal en (PRODUCT)RED vanaf €859 op apple.com/nl in de Apple Store-app en in de Apple Store, en is bovendien verkrijgbaar via erkende Apple resellers en een beperkt aantal netwerkaanbieders (prijzen kunnen verschillen). In de meeste Apple Stores kunnen klanten op de bonnefooi langskomen.

Back To Top