skip to Main Content
Kingston Grote Winnaar Bij Cyber Defense Global Awards

Kingston grote winnaar bij Cyber Defense Global Awards

Kingston Technology Company, leider op het gebied van geheugenproducten, heeft tijdens de Cyber Defense Global Awards 2018 de ‘Hot Company Data Loss Prevention’ award in de wacht gesleept. Deze prijs is uitgereikt tijdens de Cyber Defense Global Awards 2018, en geldt als erkenning voor Kingston’s thought leadership binnen de industrie. Daarnaast hebben zowel de IronKey™ D300 gecodeerde USB-flashdrive als de UV500 SSD in andere categorieën gewonnen. De Global Awards worden uitgereikt door Cyber Defense Magazine en zijn een onderscheiding voor vernieuwers op het gebied van cyberdefensie en informatiebeveiliging. In totaal wint Kingston zes awards en dat is meer dan elk ander van de 3.000 InfoSec-gerelateerde bedrijven die dit jaar genomineerd waren:

 • Kingston Technology won in de categorie ‘Hot Company Data Loss Prevention’.
 • De IronKey D300 gecodeerde USB-flashdrive ontving de volgende onderscheidingen:
  • ‘Editor’s Choice Bring Your Own Device (BYOD)’
  • ‘Best Product Security Hardware’
 • De UV500 SSD met 256-bit AES-hardwarematige versleuteling en ondersteuning voor TCG Opal 2.0 won drie prijzen:
  • ‘Most Innovative Data Loss Prevention’
  • ‘Most Innovative Encryption’
  • ‘Next Gen Security Hardware’

“Overal ter wereld zijn inbreuk, diefstal en verlies van vertrouwelijke bedrijfs- en persoonlijke informatie een groot probleem”, aldus Niels Burnet, Business Development Manager Kingston. “Wij zijn van mening dat een succesvol databeveiligingsplan in combinatie met lage kosten alleen zijn te garanderen wanneer versleutelde databescherming zowel binnen als buiten de firewall wordt aangeboden. Voor ons is het een eer om de prijs ‘Hot Company’ te winnen. Op deze manier worden al onze inspanningen beloond met verschillende Cyber Defense 2018 Global Awards.”

“We zijn verheugd Kingston Technology tot winnaar te benoemen in meerdere categorieën”, aldus Gary S. Miliefsky, uitgever van Cyber Defense Magazine. “Cyber Defense Magazine is zes maanden lang op zoek geweest naar de meest innovatieve en geavanceerde cyberbeveiligingsbedrijven voor onze 2018 Global Awards. Kingston heeft deze prijzen gewonnen, omdat ze zeer proactief zijn in het produceren van innovatieve oplossingen om te voorkomen dat vernietigende en kostbare inbreuken van onbevoegden een negatieve invloed hebben op wereldwijde bedrijven en organisaties.”

Back To Top