skip to Main Content
LaCie D2 Professional In Space Grey

LaCie d2 Professional in Space Grey

LaCie heeft de d2-familie inmiddels uitgebreid met de LaCie d2 Professional. De drive is gemaakt op maat van de creatieve professional op zoek naar externe opslag die snel en betrouwbaar genoeg is om rechtstreeks op te werken. De schijf is uitgerust met een USB type-C aansluiting die snelle bestandsoverdracht via USB en Thunderbolt ondersteunt. De d2 is uitermate geschikt als opslag voor foto- of videobewerking.

De LaCie d2 Professional werd ontworpen door Neil Poulton en volgt zo het kenmerkende d2-design met het blauwe oog. Visueel onderscheidt de externe desktopschijf zich van zijn neefjes door de in het oog springende Space Grey-kleur, die perfect hand in hand gaat met het kleurenschema van andere pro-toestellen zoals de nieuwste Apple MacBook Pro en iMac Pro. Bovendien beschikt de D2 Professional over een verbeterde betrouwbaarheid door een schijf van Enterprise-klasse én beschikt het toestel ook over USB-C 3.1 (gen 1), een toekomstgerichte keuze met als doel de hoogst mogelijke niveau van prestaties én compatibiliteit.

Dankzij de inbegrepen 5 Jaar Rescue Warranty zijn gebruikers er ook zeker van dat een team van experts er alles aan zal doen om in het labo hun waardevolle data te herstellen, moest die door een ongeval of door een menselijke fout verloren gaan.

De drive is beschikbaar in capaciteiten van 4 TB, 6 TB en 10 TB, met een consumentenadviesprijs die begint vanaf 219 euro (inclusief BTW).

Back To Top