skip to Main Content
Apple Opent Zaterdag Eerste Store In Thailand
Bron afbeelding: PR Apple

Apple opent zaterdag eerste Store in Thailand

Bangkok – Apple Iconsiam opent zaterdag in Bangkok zijn deuren aan de oever van de Menam. Voor het eerst in Thailand krijgen alle bezoekers daarmee de kans om het beste van Apple te ervaren. In de Store is het hele assortiment van Apple verkrijgbaar, waaronder de iPhone XS, iPhone XR en Apple Watch Series 4. Ook kunnen bezoekers er deelnemen aan gratis Today at Apple-sessies.

“Voor de hele regio is Bangkok een cultureel en economisch knooppunt, en er wonen ook miljoenen fanatieke Apple klanten,” aldus Angela Ahrendts, senior vice president of Retail bij Apple. “Daarom doet het ons groot plezier om onze Thaise klanten te laten kennismaken met Today at Apple, onze fantastische medewerkers en de service en ondersteuning die over de hele wereld zo geliefd zijn.”

Apple Iconsiam is gebouwd op een verhoging boven de ‘rivier der koningen’ in hartje Bangkok, omringd door historische monumenten en culturele trekpleisters. Het ICONSIAM Center, dat voor verschillende doeleinden wordt gebruikt, is via de Store naadloos verbonden met een dakterras. De sierlijke lijnen en glazen oppervlakken van de Store benadrukken het omringende natuurschoon, en zorgen tegelijkertijd voor een frisse openluchtsfeer die de grens tussen binnen en buiten doet vervagen.

Apple Iconsiam heeft twee grote glazen gevels die vanuit de Store uitzicht bieden op de rivier, de stad en alles wat daarachter ligt. Nadat klanten over een gebogen stenen pad de Store binnenlopen, kunnen ze direct hun weg vervolgen naar het dakterras. Daar kunnen ze lokale kunst bekijken, meedoen aan een foto- of schetswandeling in het kader van Today at Apple, of gewoon genieten van het uitzicht op Bangkok.

In het ruime Forum van de Store wordt het hele aanbod aan gratis Today at Apple-sessies gegeven. Zo krijgen bezoekers de gelegenheid om met elkaar contact te leggen, een nieuwe passie te ontdekken of hun vaardigheden te verbeteren. Tijdens deze praktische sessies, die worden gegeven door Creative Pro’s, krijgen deelnemers de kans om zich creatief te uiten en leren ze hoe ze alles uit de producten en diensten van Apple kunnen halen.

Bij de Avenues van de Store kunnen bezoekers de nieuwste Apple producten uitproberen. De producten zijn met het oog op gemak en toegankelijkheid op elegante wijze uitgestald. De met bomen omlijnde Genius Grove vormt een weerspiegeling van de flora op het terras en is tevens de plek waar de Geniuses van Apple technische ondersteuning en advies op maat bieden.

De meer dan 100 medewerkers staan zaterdag om 10 uur ’s ochtends klaar om de eerste bezoekers te ontvangen. Aanmeldingen voor Today at Apple-sessies vinden plaats via apple.com/nl/today.

Back To Top