skip to Main Content
Clips Nu Met Nieuwe Selfiescènes, Soundtracks En Meer
Bron afbeelding: PR Apple

Clips nu met nieuwe selfiescènes, soundtracks en meer

Clips, een gratis app voor iOS voor het maken en delen van leuke video’s met iPhone of iPad, krijgt een nieuwe update met nog meer geweldige content.

De nieuwe versie van Clips bevat zes selfiescènes. Dit zijn 360-gradenachtergronden waarmee je een heel andere wereld creëert voor selfiefoto’s en -video’s. Met het TrueDepth-camerasysteem op iPhone en de nieuwe iPad Pro kunnen gebruikers foto’s en video’s van zichzelf maken met een beeldvullende, bewegende achtergrond, zoals een prachtig tropisch bos, het laboratorium van een gekke professor en zelfs een actiescène uit Incredibles 2 van Disney Pixar.

De Neural Engine van de A12 Bionic-chip maakt ongelooflijke portretsegmentatie mogelijk in de voorvertoning en tijdens het opnemen. Gebruikers gaan naadloos over in de achtergrond.

Clips krijgt ook drie nieuwe filters in de stijl van een stripboek in zwart-wit, een monochrome aquarel en een oude film. Met nieuwe posters kunnen gebruikers fantastische titelkaarten maken voor hun video’s met thema’s als wetenschap, sport en de stomme film, of posters met bewegende achtergronden van Incredibles 2 en Coco van Disney Pixar. Video’s worden nog leuker met nieuwe stickers en tekstlabels. En ook aan de muziek is gedacht, met 17 nieuwe rechtenvrije soundtracks en diverse nummers in vintagestijl met een lengte die automatisch wordt aangepast aan de video.

Clips 2.0.5 is als gratis update verkrijgbaar in de App Store en is geschikt voor iPhone 5s, iPad Air en iPad mini 2 en latere modellen met iOS 11.1 of hoger. Stijloverdrachteffecten zijn alleen beschikbaar op iPhone 7 of iPad Pro van 2017 of nieuwer. Voor selfiescènes is een iPhone of iPad Pro met TrueDepth-camera vereist.

Back To Top