skip to Main Content
Handgemaakte Beschermhoezen Van Noreve

Handgemaakte beschermhoezen van Noreve

In de mooie kustplaats Saint Tropez in het zuiden van Frankrijk zit sinds 2003 het bedrijf Noreve. Het bedrijf is gespecialiseerd in het vervaardigen van leren beschermhoezen voor mobile producten zoals de iPhone (ook de nieuwe iPhone Xr en iPhone Xs), iPad, MacBook Air en de MacBook (Pro). Noreve probeert zich te onderscheiden door de beschermhoezen met de hand te vervaardigen met Frans vakmanschap. En dat doet het bedrijf niet onverdienstelijk. Zo weet het al jaren de consument te verleiden met mooie producten.

Afhankelijk voor welk device je een beschermhoes wilt hebben, kun je kiezen uit verschillende variaties. Zo kun je bijvoorbeeld bij de iPhone kiezen uit een beschermhoes met een horizontale of verticale opende voorkant, een versie waarin je passen kunt opbergen, een zgn. buidel en er is een versie die alleen de achterkant beschermt (zie voorbeeld op de foto).

Als consument kun je kiezen uit verschillende leersoorten, variërend van glad tot bewerkt. Voor een extra luxe uitstraling kun je zelfs in ruitvorm (zie voorbeeld op de foto) de beschermhoes laten sticken. Deze optie kom je tegen bij het uitzoeken van de juiste kleur. Wil je wat minder besteden aan je beschermhoes dan is er ook nog de keuze voor synthetisch leer (PL).

De beschermhoes is verkrijgbaar in verschillende kleuren voor zowel de binnen als buitenkant. Echter tegen een meerprijs van 10 euro kun je voor de binnenkant een andere kleur kiezen.

Mocht je de beschermhoes een unieke uitstraling willen meegeven, dan zou je kunnen kiezen om een tekening, door kunstschilder Alicia Noël, op de achterkant te laten schilderen tegen een meerprijs van 110 euro. Het gekozen leer moet dan wel glad zijn. Noreve geeft je de keuze uit een kloktoren van Saint-Tropez, zeilboot, flamingo, pauw of een schedel met gekruiste beenderen. Wil je een eigen tekening, van bijvoorbeeld een logo, aanleveren dan kan dat ook. Wel kijkt kunstschilder Alicia Noël eerst of zij dit kan naschilderen op de beschermhoes. De geschilderde afbeelding is op een beschermhoes van de iPhone ongeveer 4 x 6 cm groot. Op een beschermhoes voor de iPad of MacBook is de afbeelding ongeveer 6 x 12 cm groot.

Ben je op zoek zijn naar een beschermhoes, die een klassieke ouderwetse luxe uitstraling heeft, dan kun je bij Noreve kiezen voor de optie Patina. Bij deze keuze is het leer, in samenwerking met kunstenaar Johnny Piot, met de hand bewerkt om het een patina-look (ouderwetse uitstraling) te geven. Je hebt de keuze uit tien verschillende kleuren.

Indien je een beschermhoes voor je iPhone wilt, dan kun je tegen een meerprijs kiezen voor een aluminium of de goedkopere plastic clip. Zodat je de iPhone aan je broer kunt hangen. Deze clip wordt geleverd met een kleine schroevendraaier en schroeven.

Mocht je geïnteresseerd zijn in een product van Noreve, hou dan rekening met de levertijd als je het voor de feestdagen binnen wilt hebben. De levertijd is namelijk langer dan je misschien gewend bent, doordat de producten met de hand worden vervaardigd. En mocht het een kadoo zijn, dan is zeker de kadoverpakking (Gift wrapping) een aanrader. Dan krijg je namelijk de beschermhoes in een mooie stoffen zak, die opgeborgen is in een luxe rood/zwarte kartonnen doos.

Back To Top