skip to Main Content
Het Shoppingevent Van Apple

Het shoppingevent van Apple

Vanaf vandaag tot en met maandag 26 november is er bij Apple een shoppingevent. Tijdens deze dagen geeft Apple op een aantal producten een Apple Store-cadeaubon erbij. De waarde van deze Apple Store-cadeaubon is afhankelijk van het product. Zo ontvang je bij een in aanmerking komende iPhone een Apple Store-cadeaubon van 50 euro, bij in aanmerking komende iPad krijg je een Apple Store-cadeaubon van 100 euro, bij een in aanmerking komende Mac krijg je een Apple Store-cadeaubon van 200 euro, bij een Apple Watch 3 krijg je een Apple Store-cadeaubon van 50 euro, bij een in aanmerking komende Apple TV krijg je een Apple Store-cadeaubon van 25 euro en bij een in aanmerking komende hoofdtelefoon van Beats ontvang je een Apple Store-cadeaubon van 50 euro.

Back To Top