skip to Main Content
IPad Pro: De Recensies Zijn Binnen
Bron afbeelding: PR Apple

iPad Pro: De recensies zijn binnen

Recensenten uit de hele wereld geven hun mening over de gloednieuwe iPad Pro. Van het nieuwe Liquid Retina-display dat van rand tot rand loopt, tot de krachtige A12X Bionic-chip, Face ID, de nieuwe Smart Keyboard Folio en Apple Pencil van de tweede generatie: dit is wat recensenten en creatievelingen over iPad Pro te zeggen hebben.

WIRED
“Welke maatstaf je ook gebruikt: dit zijn de beste, krachtigste, handigste iPads die ik ooit heb gebruikt. Ze laten andere tablets ver achter zich.”

Laptop
“De 12,9-inch iPad Pro is het krachtigste mobiele device ooit. De A12X Bionic-processor in deze tablet is vele malen sneller dan zelfs laptops met een Core i7 als het om bepaalde taken gaat, terwijl het hele device nog geen halve kilo weegt.”

Mashable
“Het creatieve proces is zo intiem dat ik besefte dat Apple helemaal niet mijn oude gewoontes wil veranderen, of die van jou. Het is niet de bedoeling om van de iPad Pro een laptopvervanger te maken, want dat is het niet. Apple wil er iets groters mee bereiken: een nieuwe manier om dingen te maken, voor een generatie die niet meer gebonden is aan de oude computerwetten, zoals het klikken met een muis.”<

Daring Fireball
“De Apple Pencil is het beste tweede-generatieproduct dat ik ooit heb gezien. De eerste Apple Pencil was al geweldig, maar de nieuwe komt heel dicht bij de perfecte vorm van dit concept.”

Resource
“De mobiele workflow was naadloos en zowel de hardware als de software waren ongelooflijk krachtig.”

The Independent (VK)
“De nieuwe iPad Pro is een enorme stap voorwaarts vergeleken met eerdere modellen. Dit is het meest geslaagde en aantrekkelijke tablet van Apple ooit. Hij is opmerkelijk snel en veelzijdig. Sneller en veelzijdiger dan velen van ons ooit nodig zullen hebben, maar zeker voor creatievelingen zal dit de favoriete tablet worden.”

Pocket-lint (VK)
“Apple komt met een iPad die veel professionele gebruikers zal aanspreken, en niet alleen omdat hij groter of dunner is. Met deze iPad Pro kun je op zo veel manieren onderweg aan de slag, dat hij vooral belangstelling zal wekken bij mensen die zich afvragen of ze nog wel een laptop nodig hebben.”

CityNews (Canada)
“De nieuwste iPad Pro van Apple is in één woord schitterend. Je bent echt onder de indruk als je hem voor het eerst oppakt. En je blijft onder de indruk als je ontdekt wat hij allemaal kan. Dit is een krachtpatser. En zonder twijfel m’n favoriete iPad ooit.”

HardwareZone Singapore
“De gedachte dat je een iPad kunt gebruiken voor al je computerwerk is erg aantrekkelijk, en ik denk dat de nieuwste iPad Pro die droom veel dichterbij heeft gebracht. Je kunt hem heel makkelijk meenemen en de prestaties zijn verbluffend.”

De nieuwe 11-inch en 12,9-inch iPad Pro, de nieuwe Apple Pencil en de Smart Keyboard Folio zijn verkrijgbaar via apple.com, in de Apple Store-app en bij Apple Stores.

Back To Top