skip to Main Content
MacBook Air En Mac Mini: De Recensies Zijn Binnen

MacBook Air en Mac mini: De recensies zijn binnen

Recensenten uit de hele wereld geven hun mening over de nieuwe MacBook Air en Mac mini. Lees hier wat ze zeggen over het Retina-display, Touch ID, het Force Touch-trackpad en het handzamere design van MacBook Air, en over de krachtige prestaties en de SSD-opslag van Mac mini:

MacBook Air

CNBC
“[De nieuwe MacBook Air] biedt klanten alle geliefde features van de vorige MacBook Air-modellen, maar dan met een schitterend nieuw display en verbeterde prestaties.”

Gear Patrol
“Dit is de ideale computer voor klanten die met hun laptop de gebruikelijke dingen in macOS willen doen, zoals surfen op het web, documenten opstellen, e-mails beantwoorden, films kijken of werken met Adobe Creative Suite.”

Refinery29
“MacBook Air is voorzien van nieuwe hardware en werkt perfect met het nieuwe macOS Mojave, waarmee gebruikers nog meer mogelijkheden hebben, zoals groepsgesprekken in FaceTime. Dat laatste heb ik uitgeprobeerd en het beeld op het Retina-display was echt superscherp. Ook de donkere modus van Mojave komt op MacBook Air uitstekend tot zijn recht. In deze modus wordt gebruikgemaakt van een donkerder kleurenschema dan in de normale modus. Hierdoor worden weerspiegelingen verminderd en wordt het contrast minder groot, wat prettiger is voor je ogen. En de batterijduur is ook niet mis: je kunt tot 12 uur aan één stuk blijven werken.”

WIRED
“Apple heeft goed geluisterd naar alle verzoeken voor een nieuwe, betere MacBook Air en hieraan gehoor gegeven.”

Daring Fireball
“De nieuwe MacBook Air is de MacBook die iedereen moet kopen en die voldoet aan alle wensen die gebruikers hadden.”

Daily Express (UK)
“Deze zeer populaire Mac is nieuw leven ingeblazen met een schitterend lichtgewicht design, een verbeterd Retina-display en extra’s als Touch ID en het Force Touch-trackpad. Liefhebbers van deze laptop zullen weg zijn van deze nieuwe versie die kracht en ultieme draagbaarheid naar een compleet nieuw niveau tilt.”

FASHION (Canada)
“De nieuwe MacBook Air is gemaakt van 100% gerecycled aluminium dat speciaal door Apple is ontworpen. En dat is goed nieuws voor het milieu.”

Mac mini

PCMag
“De iconische Mac mini van Apple levert nog meer rekenkracht, meer opslagruimte en supersnel geheugen in een strakke behuizing met een scala aan poorten om de mogelijkheden nog verder uit te breiden.”

Six Colors
“Deze nieuwe Mac mini is precies wat je ervan verwacht. Hij levert volop flexibiliteit en er is geen ruimte onbenut gelaten. De Mac mini is veelzijdig en kan worden gebruikt als basisserver thuis of voor zware programma’s waarvoor veel processorkracht, snelle opslag, supersnelle netwerkverbindingen en nog meer power is vereist (via Thunderbolt 3).”

Tom’s Guide
“Als je op zoek bent naar een compacte Mac, een geweldige mini-pc voor het streamen van media of naar een betaalbare manier om met een computer van Apple aan de slag te gaan, dan is de nieuwe Mac mini de computer die je moet hebben. Deze computer levert fantastische prestaties, heeft een schitterend design en biedt waar voor z’n geld.”

ZDNet
“Dankzij het aantal poorten, de verschillende accessoires die op deze poorten kunnen worden aangesloten en de aanpassingsmogelijkheden is de Mac mini niet langer een computer voor een bepaald marktsegment. Het is de computer voor iedereen, zowel als thuisserver, als onderdeel van een reeks servers of gewoon om video te coderen of te programmeren.”

MobileSyrup (Canada)
“Wat je mening over de nieuwe Mac mini ook is en ongeacht de configuratie, je kunt niet ontkennen dat de nieuwste versie van deze compacte desktopcomputer een heel stuk krachtiger is dan zijn voorganger.”

Klanten kunnen MacBook Air en Mac mini bestellen op apple.com en via de Apple Store-app of in de Apple Store. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar bij erkende Apple resellers.

Back To Top