skip to Main Content
Teufel Introduceert De ROCKSTER GO

Teufel introduceert de ROCKSTER GO

Teufel introduceerde deze week de ROCKSTER GO. Een compacte bluetooth-luidspreker die makkelijk mee te nemen is onderweg. De ROCKSTER GO heeft een krachtig geluid, een lange werkduur en een robuuste, waterdichte behuizing. Met zijn praktische aanvullende functies zorgt hij voor optimaal gebruiksgemak.

ROCKSTER GO:
– een compacte bluetooth-stereoluidspreker met een indrukwekkend geluid voor elke gelegenheid
– waterdicht volgens de IPX7-norm
– met rubber beklede behuizing voor bescherming tegen schokken
– bluetooth met aptX® voor draadloze geluidsoverdracht met cd vergelijkbare kwaliteit
– twee fullrange drivers en een passieve basdriver voor een gebalanceerd en vol geluid
– mogelijkheid om twee smartphones tegelijk te verbinden en tracks afwisselend af te spelen
– twee ROCKSTER GO’s kunnen draadloos worden verbonden voor dubbel vermogen
– ingebouwde handsfree-functie voor draadloos telefoneren en spraakbesturing (Google, Siri)
– batterij met hoog vermogen voor een werkduur van meer dan 12 uur
– bedieningsknoppen op de luidspreker, AUX-ingang, weergave van de batterijlading
– elastische draagriem
– vanaf heden te bestellen voor 149,99 euro via www.teufelaudio.nl

Robuuste ‘sound 2 go’
De ROCKSTER GO is zo compact dat die probleemloos in een schoudertas of rugzak past. Het model is met 700 gram relatief licht, maar desondanks uitgesproken robuust. De met rubber beklede behuizing absorbeert schokken, en zelfs een wolkbreuk of duik in het water brengen de ROCKSTER GO niet van zijn stuk. De luidspreker is namelijk waterdicht volgens de IPX7-norm. De minimale eis voor deze beveiligingsklasse is volledige onderdompeling in water gedurende 30 minuten, tot één meter diep.

Volume naar wens
Dankzij zijn twee fullrange drivers en een aanvullend passief basmembraan produceert de ROCKSTER GO veel krachtiger geluid dan zijn compacte omvang doet vermoeden. De hoogwaardige aptX®-codec zorgt voor een geluidsoverdracht in cd-kwaliteit. De ingebouwde batterij levert voldoende vermogen voor een speelduur van 12 uur, en de batterijlading kan met een simpele druk op een knop worden afgelezen. Voor optimaal gebruiksgemak zijn knoppen voor de muziekbediening op de luidspreker aangebracht, zodat de smartphone er niet aan te pas hoeft te komen.

Dubbel vermogen, dubbele pret
Twee functies van de ROCKSTER GO zorgen voor dubbele pret. Zo is het mogelijk om tegelijkertijd twee bluetooth-systemen te verbinden en die afwisselend muziek naar de luidspreker kunnen sturen. En als een feest om meer volume vraagt, kunnen twee ROCKSTER GO’s draadloos worden verbonden om muziek met dubbel vermogen de luidsprekers uit te laten knallen.

Prijs en beschikbaarheid
De ROCKSTER GO is per direct bestelbaar via www.teufelaudio.nl voor 149,99 euro en wordt op korte termijn thuisbezorgd.

Back To Top