skip to Main Content
Amac Opent Grootste Winkel In The Wall

Amac opent grootste winkel in The Wall

Vanaf zaterdag 15 december kunnen Apple-fanaten hun hart ophalen, want op die dag is de nieuwste Amac-store in The Wall Utrecht officieel geopend voor publiek.

“De 47e vestiging van Amac in The Wall Utrecht wordt niet alleen ons grootste filiaal, maar wordt tevens een van de grootste winkels van een Apple Premium Reseller ter wereld”, aldus CEO van Amac Ed Bindels. Het bedrijf heeft 6200 vierkante meter gehuurd in het rode koop- en belevingscentrum aan de A2, een deel daarvan is bestemd voor de winkel.

“Fase 1 was het magazijn, met de opening van de winkel is fase 2 straks voltooid. Daarna volgen nog drie fases, totdat uiteindelijk het complete oppervlak in gebruik is genomen”, licht Bindels toe. Wat die drie laatste fases zijn zal later worden bekend gemaakt.

Om de opening te vieren, geeft Amac 10% korting op Apple en álle accessoires. De actie geldt alleen op zaterdag 15 december bij Amac Utrecht the Wall en is niet geldig op iPhone, Apple Watch, iTunes Cards en Amac Giftcards. De actie is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen en/of kortingen. De actie is alleen geldig op de aanwezige voorraad/zolang de voorraad strekt/op is op. De gratis Belkin screenprotector is mogelijk voor iPhone 5 en later. Er worden maximaal 200 gratis Belkin screenprotectors geïnstalleerd.

Over Amac
Amac is de grootste Apple Premium Reseller van Nederland. De onderneming werd in 2005 opgericht door Ed Bindels met aanvankelijk één filiaal op de Utrechtse Mariaplaats. Bindels heeft Amac in dertien jaar tijd weten uit te bouwen tot een premiumketen met inmiddels 47 vestigingen in het hele land en verschillende succesvolle webshops. De omzet van het bedrijf steeg afgelopen boekjaar met 64 procent naar ruim 154 miljoen euro.

Na de overname van iCentre in maart 2017 werd Amac in een klap marktleider als grootste Apple Premium Reseller van Nederland. De omnichannel-onderneming biedt een compleet aanbod aan Apple-producten en een uitgebreid assortiment aan accessoires voor de Mac, iPad, iPhone, Apple Watch en iPod. Daarnaast levert het bedrijf nog andere diensten aan Apple-gebruikers, waaronder een reparatieservice en producttrainingen. Amac is geautoriseerd Apple Service Provider en biedt professionele diensten aan bedrijven, onderwijs- en zorginstellingen.

Back To Top