skip to Main Content
Apple Introduceert Transparant Hoesje Voor De IPhone XR

Apple introduceert transparant hoesje voor de iPhone XR

Apple heeft recent een transparant hoesje voor de iPhone XR geïntroduceerd. Het is tevens Apple’s eerste eigen hoesje voor deze iPhone.

“Het nieuwe hoesje is dun en licht en ligt prettig in de hand volgens Apple. Door het ontwerp is je iPhone XR niet alleen extra goed beschermd, je blijft ook genieten van het design. Bovendien is het gemaakt van een mix van helder polycarbonaat en flexibele TPU-materialen, waardoor het precies over de knoppen past voor optimaal gebruiksgemak. Op zowel de buiten- als de binnenkant is een krasbestendige coating aangebracht. En als je je iPhone draadloos wilt opladen, kun je ’m in het hoesje laten en op de Qi-oplader plaatsen.”

De transparante hoes voor de iPhone XR kost 45 euro en is te bestellen via de Apple Store.

Back To Top