skip to Main Content
Apple Neemt Tesla-ontwerper In Dienst

Apple neemt Tesla-ontwerper in dienst

Apple zou volgens de laatste geruchten Andrew Kim hebben aangenomen. Deze was bij Tesla senior-ontwerper en verantwoordelijk voor het ontwerp van het interieur van de Model 3. Andrew Kim is niet de enigste van Tesla die in dienst is genomen door Apple. Eerder werd ontwerper Doug Field, die eerder bij Apple werkzaam was, aangenomen en zo zijn er nog meer die het afgelopen jaar zijn weggekaapt bij het autobedrijf van Elon Musk.

Door het aannemen van werknemers van Tesla, lijkt Apple toch nog steeds serieus bezig te zijn met zijn eigen ontwikkeling van een zelfrijdende auto. Beter bekend om de naam “Project Titan”. Een enkele keer word er zelfs een auto van Apple met de nodige test-apparatuur aan de buitenkant gespot in de staat Californië. Apple doet over dit project geen uitspraken.

Back To Top