skip to Main Content
Blackmagic EGPU Pro Nu Te Bestellen

Blackmagic eGPU Pro nu te bestellen

In oktober introduceerde Apple de Blackmagic eGPU Pro, naast de nieuwe Mac mini en MacBook Air, en deze is nu daadwerkelijk te bestellen voor een prijs van 1359 euro. De levertijd in Nederland is eind januari.

De Blackmagic eGPU Pro is voorzien van een Radeon RX Vega 56 grafische processor met 8 GB HBM2‑geheugen. Hiermee kun je grafisch intensieve taken uitvoeren die voorheen alleen mogelijk waren op iMac Pro. De aluminium all‑in‑one‑behuizing van de Blackmagic eGPU Pro lijkt op die van de Blackmagic eGPU en is voorzien van een DisplayPort-connector waarop je een DisplayPort-display kunt aansluiten. De eGPU heeft 8 GB HBM2-geheugen, twee Thunderbolt 3-poorten, vier USB 3-poorten, een HDMI 2.0-poort en een DisplayPort 1.4-poort. Bovendien kun je tegelijkertijd je MacBook Pro opladen dankzij de stroomvoorziening van 85 W.

Back To Top