skip to Main Content
Nieuwe IPad Mini En 10 Inch IPadNieuwe iPad mini en 10 inch iPadVolgens de laatste geruchten zal Apple begin volgend jaar een nieuwe iPad mini uitbrengen en een nieuwe 10 inch iPad. De iPad mini heeft sinds 2015 geen update meer gehad en kreeg in 2017 nog een prijsverlaging omdat er nog steeds geen opvolger was. Er werd zelfs druk gespeculeerd of de iPad mini nog wel een vervolg kreeg. Dat blijkt dus nu toch waarschijnlijk het geval. Veel informatie is er verder nog niet bekend. Maar de iPad mini zal uiteraard de nodige verbeteringen krijgen waaronder een snellere processor.De 10 inch iPad die rond de zelfde tijd zal uitkomen is de opvolger van het huidige instapmodel, de 9,7 inch iPad die een startprijs heeft van 359 euro. In maart van dit jaar kreeg deze iPad nog een update. Het instapmodel heeft ondersteuning voor de pencil van Apple.

Om geld te besparen zouden de LED-schermen voor deze beide iPad’s niet meer in Japan worden gemaakt, maar door een leverancier in Zuid-Korea.

Back To Top