skip to Main Content
Exclusief In ITunes: Rami Malek: Becoming Freddie

Exclusief in iTunes: Rami Malek: Becoming Freddie

Apple heeft een exclusieve video in de iTunes Store gezet waarin te zien is hoe Rami Malek in het karakter kruipt van de zanger Freddie Mercury, van de rockband Queen, voor zijn rol in de biografische film Bohemian Rhapsody. De video met de titel “Rami Malek: Becoming Freddie” is voor iedereen toegankelijk en duurt 16 minuten.

De biografische film Bohemian Rhapsody is een eerbetoon aan de rockband Queen en zijn legendarische zanger Freddie Mercury. In de film zie je niet alleen het ontstaan van de band tot en met het waanzinnige optreden op Live Aid, maar wordt ook het privé leven van Freddie Mercury belicht met zijn ups en downs.

Bohemian Rhapsody draait op het moment in de bioscoop en heeft inmiddels al meerdere prijzen gewonnen, waaronder de “Golden Globe award for Best Motion Picture” en won Rami Malek de prijs “Golden Globe award for Best Actor” voor zijn rol van Freddie Mercury.

Het is op dit moment nog niet bekend wanneer de film Bohemian Rhapsody in de iTunes Store zal verschijnen.

Back To Top