skip to Main Content
IOS 12 Draait Op 78% Van De Recente Devices

iOS 12 draait op 78% van de recente devices

Apple heeft voor het eerst twee metingen voor het gebruik van iOS vrijgegeven op zijn website. De metingen, die verricht worden bij het bezoeken van de App Store, zijn gemaakt op 1 januari 2019. Daaruit blijkt dat iOS 12 inmiddels op 78 % van de devices (iPhone en iPad) van de afgelopen 4 jaar is geïnstalleerd. iOS 11 is nog vertegenwoordigd met 17% en 5% gebruikt een nog oudere iOS. Uit de andere meeting van Apple blijkt dat als ook de devices worden meegerekend die ouder zijn dan 4 jaar, dat het percentage 75% is. iOS 11 blijft op 17% zitten, maar 8% gebruikt nog steeds een ouder iOS. Uit deze gegevens blijkt dat iOS 12 sneller is geaccepteerd dan iOS 11. Want een jaar geleden bleek iOS 11 op 65% van de devices te zijn geïnstalleerd.

Back To Top