skip to Main Content
Nieuwe IPod Touch En IPhones Krijgen Usb-c
Afbeelding: Apple

Nieuwe iPod Touch en iPhones krijgen usb-c

Volgens de Japanse website Macotakara.jp zouden hun bronnen bij toeleveranciers van Apple, tijdens de CES 2019 hebben verklaard, dat Apple bezig is met de ontwikkeling van een nieuwe iPod Touch. Verdere specificaties en wanneer de nieuwe iPod Touch komt zijn niet bekend op dit moment. De iPod Touch kreeg in 2015 zijn laatste update en is nog steeds in verschillende kleuren te koop en begint bij een prijs van 228,76 euro. Verder weet de website te melden dat Apple de huidige Lightning-aansluiting gaat vervangen op de iPhone voor usb-c, net als op de iPad Pro. Deze nieuwe aansluiting zou al worden doorgevoerd bij de nieuwe iPhones die later dit jaar uitkomen.

Back To Top