skip to Main Content
Office 365 Nu In Mac App Store

Office 365 nu in Mac App Store

Vanaf vandaag is Office 365 voor het eerst beschikbaar in de Mac App Store, zodat het nog gemakkelijker wordt voor Mac-gebruikers om Word, Outlook, Excel, PowerPoint, OneNote en het hele pakket met populaire apps van Microsoft te downloaden. Gebruikers kunnen in de apps ook een abonnement op Office 365 aanschaffen, zodat ze meteen aan de slag kunnen.

Office 365 voor Mac is specifiek ontworpen om features te ondersteunen die uniek zijn voor Mac, zoals Donkere modus en Continuïteitscamera in macOS, de Touch Bar op de MacBook Pro en het baanbrekende Trackpad van Mac.

“We vinden het geweldig dat we Microsoft Office 365 nu kunnen aanbieden in de geheel vernieuwde Mac App Store in macOS Mojave”, zegt Phil Schiller, Senior Vice President Worldwide Marketing bij Apple. “Apple en Microsoft hebben vanaf het begin samengewerkt om de geweldige productiviteitsfeatures van Office binnen bereik van Mac-gebruikers te brengen. Met Office 365 in de Mac App Store is het nu gemakkelijker dan ooit om de nieuwste en beste versie van Office 365 te krijgen voor Mac, iPad en iPhone.”

“We zijn heel blij dat we kunnen bekendmaken dat Office 365 vanaf nu in de Mac App Store beschikbaar is,” zegt Jared Spataro, Corporate Vice President bij Microsoft. “We hebben nauw met Apple samengewerkt zodat Mac-gebruikers de productiviteit van het werken met Office zo goed mogelijk kunnen benutten, op een manier die uniek is voor Mac.”

Werknemers willen net als thuis ook op het werk de beste devices en apps om mee te werken. Met Office 365 in de Mac App Store kunnen deze apps nu gemakkelijk naar werknemers worden gedistribueerd met Apple Business Manager, een centraal dashboard waarmee de IT-afdeling devices, apps en licenties kan implementeren. Zo kunnen ze werknemers snel toegang geven tot hun favoriete Office-tools op Mac, iPad en iPhone, met features die specifiek voor Apple devices zijn ontworpen.

Back To Top