skip to Main Content
AirPods 2 En AirPower Komen Dit Voorjaar

AirPods 2 en AirPower komen dit voorjaar

Volgens een artikel op de website MySmartPrice zou Apple de nieuwe AirPods en AirPower dit voorjaar introduceren.

De nieuwe AirPods zouden volgens de geruchten een coating voor meer grip krijgen, waardoor ze beter in je orden zouden moeten blijven zitten. Daarnaast zou Apple de bastonen hebben verbeterd en gezondheidsfuncties, zoals een hartslagmeter, hebben ingebouwd. Ook het opbergdoosje van de AirPods is aangepakt door Apple. Het zou nu geschikt zijn om de AirPods draadloos te kunnen opladen. Opmerkelijk is ook het nieuws in het artikel dat de nieuwe AirPods ook in het zwart komen.

Het is meerdere malen uitgesteld, maar het lijkt er nu op dat de AirPower er aan gaat komen. Dit zou samen met de AirPods ergens in dit voorjaar moeten zijn. Met de oplaadmat van de AirPower kun je draadloos je iPhone, Apple Watch en AirPods opladen.

Back To Top