skip to Main Content
Europese Ontwikkelaars Hebben $ 25 Miljard Verdiend

Europese ontwikkelaars hebben $ 25 miljard verdiend

Apple heeft bekend gemaakt dat Europese ontwikkelaars inmiddels een bedrag van $ 25 miljard hebben verdiend in de App Store. In juni 2018 was dit nog $ 20 miljard.

Het nieuwe omzetcijfer werd aangekondigd door Oliver Schusser, Vice President van Apple Music en International Content, in een update over de content- en servicesactiviteiten:

“Onze services-divisie, inclusief de content stores, Apple Pay en iCloud-opslag, is op schema om jaarlijks een omzet van $ 40 miljard te behalen. In januari hebben we aangekondigd dat ontwikkelaarswinsten in de App Store $ 120 miljard hebben bereikt. Betalingen aan Europese ontwikkelaars hebben net $ 25 miljard overschreden. Apple Music heeft nu 50 miljoen betaalde gebruikers over de hele wereld sinds de lancering iets minder dan 4 jaar geleden. Wij zijn de beste muziekstreamingservice in de VS en de toonaangevende muziekservice wereldwijd op de iPhone. Onze klanten houden van de geweldige inhoud, of het nu via afspeellijsten, radio, Beats 1 of suggesties in For You is. Apple Music was vorig jaar de eerste plek om geweldige nieuwe muziek van Nicki Minaj, The Weeknd en Frank Ocean te horen, om er een paar te noemen. Beats 1 biedt ook exclusieve en populaire radio shows van artiesten zoals Drake, Nicki Minaj, Ezra Koenig, Lars Ulrich en Elton John. De laatste update die ik vandaag zou willen delen, is podcasting, waarbij onze klanten meer dan 50 miljard afleveringen van 650.000 actieve shows op Apple Podcasts hebben gedownload en gestreamd.”

Back To Top