skip to Main Content
Apple Introduceert Nieuwe IPad Mini En IPad Air
Afbeelding: PR Apple

Apple introduceert nieuwe iPad mini en iPad Air

Apple introduceerde vandaag zonder er veel ruchtbaarheid aan te geven een vernieuwde iPad mini en iPad Air. De iPad Mini had sinds 2015 geen update meer gehad en er waren zelfs geruchten dat Apple met dit model zou stoppen. Maar Apple heeft deze kleine iPad nu dan toch vernieuwd. De nieuwe iPad mini heeft een snelle A12-chip, een True Tone-scherm met P3-kleurweergave en heeft een 7,9 inch beeldscherm net als het oude model. De resolutie van het beeldscherm is 2048 x 1536 pixels. De iPad mini heeft de hoogste pixeldichtheid van alle iPads. Ook is er nu ondersteuning voor de eerste generatie Apple Pencil. De iPad mini begint met een prijs van 459 euro, voor de 64 GB uitvoering.Terug van weggeweest is de nieuwe iPad Air, in 2017 mocht dit model nog plaats maken voor een basis model iPad. De nieuwe iPad Air beschikt net als de nieuwe iPad mini over de snelle A12-chip. Het True Tone-scherm met P3-kleurweergave heeft een formaat van 10,5 inch en een resolutie van 2224 x 1668 pixels. Net als bij de nieuwe iPad mini is er ondersteuning voor de eerste generatie Apple Pencil. De iPad Air begint met een prijs van 569 euro, voor de 64 GB uitvoering.

Back To Top