skip to Main Content
Apple Introduceert Vernieuwde IMac
Bron afbeelding: PR Apple

Apple introduceert vernieuwde iMac

Apple heeft vandaag de iMac vernieuwd. De 21,5 inch en 27 inch iMac worden nu geleverd met de 8ste generatie processors van Intel, bij de 21,5 inch iMac kun je ook nog kiezen voor de oude 7e generatie dual-core i5-processor. Bij de 27 inch iMac kun je ook kiezen voor een Intel-processor van de 9e generatie, dan heb je de keuze uit de 3,7‑GHz 6‑core Intel Core i5-processor van de 9e generatie met een Turbo Boost tot 4,6 GHz of voor de 3,6‑GHz 8‑core Intel Core i9-processor van de 9e generatie met een Turbo Boost tot 5,0 GHz. Volgens Apple zou de 21,5 inch iMac tot 60 procent sneller worden en de 27,5 inch iMac zal 2,4 keer zo snel worden.

De 21,5 inch iMac heeft nu ook de optie om uitgebreid te worden met een Radeon Pro Vega 20 met 4 GB VRAM videokaart. En de 27 inch iMac kan zelfs worden uitgebreid met een Radeon Pro Vega 48 met 8 GB VRAM.

Aan het uiterlijk van de iMac heeft Apple niets veranderd en heeft het aan de buitenkant dezelfde aansluitingen van het oude model. En heeft het beeldscherm nog steeds de brede bekende zwarte randen (bezels). Ook is er geen T2-chip zoals bij de iMac Pro. Het is dus alleen een update aan de binnenkant.

De prijzen van de 21,5 inc iMac begint bij 1.297,91 euro en de 27 inch iMac begint bij 2.099 euro.

Back To Top