skip to Main Content
Apple Kondigt Event Op 25 Maart Aan
Afbeelding: Apple

Apple kondigt event op 25 maart aan

Apple heeft de pers uitgenodigd om op 25 maart een “special event” bij te wonen in het Steve Jobs Theater in Cupertino. Het event begint om 19:00 uur Nederlandse tijd. Niet alleen de pers heeft een uitnodiging gehad maar ook verschillende actrices als Jeniffer Aniston, Reese Witherspoon, Jennifer Garner en producent J.J. Abrams. Dit doet het vermoeden versterken, ook door de tekst “It’s show time” op de uitnodiging, dat Apple deze dag zijn streamingsdienst voor tv-series en films zal lanceren. Een ander vermoeden is dat op deze dag ook de nieuws-dienst van Apple zal worden geïntroduceerd. Of Apple deze dag ook zal gebruiken om een nieuwe iPad, iPod, AirPods 2 of AirPower aan te kondigen is nog niet duidelijk.

Back To Top