skip to Main Content
Canon Introduceert Drie Printers Met Navulbare Inkttanks
Afbeelding: PR Canon / Pixma G5050

Canon introduceert drie printers met navulbare inkttanks

Canon Europe maakt de introductie bekend van drie compacte en kosteneffectieve printers met navulbare inkttanks die een uitbreiding vormen op de bestaande Canon PIXMA G-serie. Deze modellen zijn ontworpen voor gebruik op kleine kantoren of het kantoor aan huis. De Canon PIXMA G6050 is een multifunctionele kleurenprinter met scan- en kopieermogelijkheden en een praktisch, naar voren gericht kantelbaar 2-regelig lcd-scherm.

De Canon PIXMA G5050 is een ‘single function’ kleurenprinter met Ethernet-aansluiting voor veilige netwerkverbindingen en Wi-Fi-connectiviteit voor slimme apparaten. De Canon PIXMA GM2050 is een ‘single function’ zwart-wit printer met navulbare inkttank die lage gebruikskosten combineert met hoge productiviteit – ideaal voor ondernemingen met voornamelijk zwart-wit prints.

De printers zijn ontworpen voor intensief gebruik in de kantooromgeving, hebben een betere printkwaliteit, hoge printsnelheid en concurrerende printkosten. Met de verbeterde schone inktflessen, de hoge tankinhoud en een breed scala aan connectiviteitsmogelijkheden bieden de nieuwe printers uit de Canon PIXMA G-serie, eigenaren van kleine bedrijven een compromisloze kwaliteit en uitgebreide functionaliteit.

Of het nu gaat om het printen van de gegevens van een woning die bij een makelaar in de verkoop komt of een restaurantketen die de dagelijkse menu’s print, de kosten blijven laag dankzij de hoge capaciteit Canon-inkttanks. Met slechts drie zwarte inktflessen zijn tot 18.000 zwart-wit pagina’s te printen of 7.700 pagina’s bij gebruik van zwarte inkt uit de kleurensets van de Canon PIXMA G6050 en Canon PIXMA G50501, waardoor onderbrekingen tot een minimum worden beperkt en tijd wordt bespaard doordat het niet langer nodig is voortdurend inktcartridges te bestellen. Dit resulteert in lagere printkosten per pagina.

De drie printers maximaliseren de productiviteit met automatisch dubbelzijdig printen en een capaciteit van 350 vel normaal papier, waardoor bijvullen van papier minder vaak nodig is en op papierkosten wordt bespaard. Wanneer de inkt bijna op is, kunnen dynamische kantoren de verbeterde Canon-inktflessen gebruiken. Deze zijn ontworpen voor snel bijvullen om de stilstand bij het printen tot een minimum te beperken.

Bedrijven met aanzienlijke dagelijkse printvolumes kunnen met de Canon PIXMA G6050 en Canon PIXMA G50502 profiteren van snelheden tot 13 ipm in zwart-wit en 6,8 ipm in kleur en zo een aanzienlijke verhoging van de productiviteit realiseren.

De kostenbesparingen en productiviteitswinst die deze nieuwe printers uit de PIXMA G-serie opleveren, betekent niet dat er concessies worden gedaan aan de kwaliteit. Canon’s nieuw samengestelde zwarte pigmentinkt produceert heldere, scherpe en duidelijke tekst – ideaal voor documenten en presentaties met een professionele uitstraling. De Canon PIXMA G6050 en Canon PIXMA G5050 kunnen ook levensechte fotoprints zonder witrand produceren in formaten tot A4 en een 4×6 inch foto in ongeveer 37 seconden3 printen.
Elke printer maakt bovendien slim en praktisch printen via de Canon PRINT-app voor iOS en Android mogelijk en ondersteunt printen vanuit de cloud met de PIXMA Cloud Link, inclusief Google Drive, Dropbox en Evernote. Om de flexibiliteit verder te vergroten, kunnen gebruikers van de Canon PIXMA G6050 en Canon PIXMA G5050 rechtstreeks wireless printen vanaf een slim apparaat met AirPrint (iOS), Mopria (Android) of Windows 10 Mobile. Voor ondernemingen die een veiligere verbinding nodig hebben, is ook een Ethernet-aansluiting beschikbaar.

Ondernemers die naar meerdere locaties willen uitbreiden, kunnen elk van deze printers op afstand monitoren met Canon’s Management Information Base, die online beschikbaar is. Dit systeem maakt het mogelijk om het inktniveau en aantal gemaakte prints vanaf één locatie te controleren, zodat nieuwe inktflessen of papier kunnen worden besteld voordat ze opraken.

De Canon PIXMA G6050 en Canon PIXMA G5050 zijn compatibel met een aantal nieuwe media, waaronder magnetisch fotopapier, zelfklevend fotopapier en 3,5” x 3,5” vierkant fotopapier – ideaal voor mensen die thuis creatief met hun printer aan de slag willen gaan.

Met Canon’s nieuwste serie printers met navulbare inkttanks kunnen kleinere ondernemingen of kantoren aan huis profiteren van kosteneffectieve productiviteit en hoge printvolumes zonder dat ze concessies moeten doen aan de kwaliteit van hun documenten.

Prijzen en beschikbaarheid
De Canon PIXMA G6050, Canon PIXMA G5050 en Canon PIXMA GM2050 zijn vanaf juni 2019 verkrijgbaar in de Canon Store en via officiële Canon-dealers. De Canon PIXMA G5050 en Canon PIXMA GM2050 hebben beide een verkoopadviesprijs van €289,00. De Canon PIXMA G6050 heeft een verkoopadviesprijs van €369,00.

Back To Top