skip to Main Content
Qualcomm En Apple Schikken Alle Rechtszaken
Afbeelding: Carlas Rabada / Apple Campus 2

Qualcomm en Apple schikken alle rechtszaken

Qualcomm en Apple hebben vandaag aangekondigd dat ze een schikking hebben getroffen en dat alle geschillen tussen de twee bedrijven wereldwijd worden geseponeerd. Een betaling van Apple aan Qualcomm maakt deel uit van de schikking. De twee bedrijven hebben ook een licentieovereenkomst gesloten die zes jaar geldig is en ingaat op 1 april 2019, met een optie tot een verlenging van twee jaar, en een meerjarige overeenkomst over de levering van chips.

Met de introductie van de Macintosh in 1984 ontketende Apple een ware revolutie op het gebied van persoonlijke technologie. Tegenwoordig loopt Apple wereldwijd voorop met zijn innovatieve iPhone, iPad, Mac, Apple Watch en Apple TV. De vier softwareplatforms van Apple (iOS, macOS, watchOS en tvOS) zorgen voor een naadloze ervaring op alle Apple devices en geven toegang tot baanbrekende diensten als de App Store, Apple Music, Apple Pay en iCloud. De ruim 100.000 medewerkers van Apple doen er alles aan om de beste producten ter wereld te maken en de wereld beter achter te laten dan hij was.

Qualcomm ontwikkelt baanbrekende technologie die verandert hoe de wereld verbindingen legt, berekeningen maakt en met elkaar communiceert. Toen wij de telefoon met het Internet verbonden, ontketenden we de mobiele revolutie. Vandaag de dag liggen onze innovaties ten grondslag aan producten, ervaringen en industrieën die levens veranderen. Nu leiden we de wereld het 5G-tijdperk in. Deze ingrijpende verandering binnen de cellulaire technologie zien wij als het begin van een nieuwe generatie van intelligente, onderling verbonden devices vol kansen op het gebied van connected auto’s, gezondheidszorg op afstand en het IoT, waaronder slimme steden, slimme huizen en wearables. Qualcomm Incorporated omvat onze licentieactiviteiten, QTL, en het grootste gedeelte van onze octrooiportefeuille. Onder Qualcomm Technologies, Inc., een dochteronderneming van Qualcomm Incorporated, en haar dochterondernemingen vallen al onze engineering-, onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten en al onze producten en services, waaronder de QCT-halfgeleiders.

Back To Top