skip to Main Content
Nieuwe IPod Touch Nog Sneller
Afbeelding: PR Apple

Nieuwe iPod touch nog sneller

Apple heeft vandaag de nieuwe iPod touch uitgebracht, met betere prestaties, een hogere capaciteit en meer communicatiemogelijkheden voor een betaalbare prijs. De door Apple ontworpen A10 Fusion-chip zorgt voor betere gameprestaties. Verder zijn voor het eerst op een iPod bijzondere augmented reality-ervaringen (AR) mogelijk, alsook FaceTime-groepsgesprekken waarmee je met meerdere familieleden, vrienden of collega’s tegelijk kunt praten. De nieuwe iPod touch is vanaf vandaag verkrijgbaar via apple.com/nl en de Apple Store-app. Later deze week ligt hij ook in de Stores.

“We hebben ons betaalbaarste iOS-device een upgrade gegeven, met twee keer zo snelle prestaties, FaceTime-groepsgesprekken en augmented voor een instapprijs van USD 199”, aldus Greg Joswiak, Vice President Product Marketing van Apple. “De dunne, lichte iPod touch was altijd al ideaal om altijd en overal te gamen, muziek te beluisteren en nog veel meer.”

iPod touch is nu verkrijgbaar met een nieuwe opslagcapaciteit van 256 GB. Dat biedt meer dan genoeg ruimte om muziek te downloaden en offline te beluisteren via Apple Music of de iTunes Store. Abonnees van Apple Music kunnen kiezen uit een catalogus met ruim 50 miljoen nummers, duizenden playlists, Beats 1-radio en dagelijkse suggesties van de beste muziekexperts ter wereld. Daarnaast kunnen ze hun eigen playlists maken, muziekvideo’s bekijken, exclusieve Beats 1-uitzendingen van hun favoriete artiesten beluisteren en muziek delen met vrienden. Apple Music biedt inmiddels in meer dan 100 landen de meest complete muziekervaring ooit.

iOS is het grootste gamingplatform ter wereld en dankzij de drie keer snellere graphics draaien games op de nieuwe iPod touch nog soepeler en zien ze er nog mooier uit. Dit najaar mogen gamers Apple Arcade tegemoetzien. Dit is een abonnementsdienst voor games met meer dan 100 nieuwe en exclusieve titels die zonder reclame en zonder extra aankopen gespeeld kunnen worden. Verder is het mogelijk games te downloaden voor offline gebruik. Apple Arcade is een perfecte aanvulling op de razend populaire collectie gratis games in on de App Store.

Op de nieuwe iPod touch kun je ook leuke en productieve AR-ervaringen beleven in games, onderwijsapps of op het internet. Gebruikers kunnen nog meer opgaan in AR-ervaringen dankzij de nieuwe mogelijkheden van gedeelde AR, persistente AR, die gekoppeld is aan een specifieke locatie, en afbeeldingsdetectie, waardoor 3D-voorwerpen als speelgoed en beelden als bij toverslag tot leven komen.

Prijzen en verkrijgbaarheid
De nieuwe iPod touch is vanaf € 229 voor het 32-GB model, € 339 voor het 128-GB model en € 449 voor het 256-GB model verkrijgbaar op apple.com/nl, via de Apple Store-app en in de Apple Store, alsook bij erkende Apple resellers en bepaalde providers (prijzen kunnen variëren). iPod touch is verkrijgbaar in zes kleuren: spacegrijs, wit, goud, blauw, roze en (PRODUCT)RED.

Back To Top