skip to Main Content
Radio 3sixty Nu Met App Te Bedienen

Radio 3sixty nu met app te bedienen

Alle belangrijke functies van de Radio 3sixty zijn vanaf nu met een gratis nieuwe app van Teufel te bedienen. Dat geldt niet alleen voor de afspeelregeling, maar ook het volume, de equalizer, bronselectie, sleeptimer, het zoeken naar zenders én het instellen van sneltoetsen. De app is per direct verkrijgbaar.

Functies van de Radio 3sixty-app in vogelvlucht

  • bronselectie en bediening van de afspeelregeling
  • zoekfunctie voor zenders voor DAB+, VHF en internetradio
  • toewijzen van zenders en kanalen aan sneltoetsen (DAB+, VHF, internetradio, Spotify Connect)
  • draadloos streamen van lokaal opgeslagen muziekbestanden
  • instellingen voor de equalizer en slaaptimer

Altijd een afstandsbediening bij de hand
De Radio 3sixty van Teufel is met DAB+, VHF, internetradio, bluetooth, een USB-ingang en Spotify Connect uitgesproken veelzijdig. De radio kan nu op afstand worden bediend met de app via het thuisnetwerk. De zenderselectie en bediening van de afspeelfunctie kunnen zo met een simpel tikje worden geregeld.

Zoeken, vinden, opslaan en instellen
Met name het zoeken naar zenders op alle drie ontvangstkanalen (DAB+, VHF en internetradio) verloopt een stuk eenvoudiger met de app. Wanneer de gebruiker een nieuwe favoriete zender vindt, kan die in een handomdraai worden toegewezen aan een van de vijf opslagmogelijkheden voor elk ontvangstkanaal. Deze geheugenplaatsen komen uiteraard overeen met de sneltoetsen op de radio. Naast vijf geheugenplaatsen voor DAB+, VHF en internetradio zijn er ook vijf voorkeurszenders voor Spotify Connect instelbaar.

Back To Top