skip to Main Content
Apple Kondigt Concertreeks Up Next Live Aan
Afbeelding: Apple

Apple kondigt concertreeks Up Next Live aan

Apple heeft vandaag de concertreeks Up Next Live aangekondigd, een serie kleinschalige concerten van artiesten uit Up Next van Apple Music. Onder de muzikanten zijn Bad Bunny, Daniel Caesar, Khalid, Ashley McBryde, King Princess, Lewis Capaldi en Jessie Reyez. Elk van hen speelt slechts één avond in één stad.

Up Next van Apple Music is een maandelijks programma waarin de beste nieuwe artiesten ter wereld aan bod komen. Elke maand kiezen de smaakmakers en redactieleden van Apple Music één artiest om in het zonnetje te zetten. Dankzij de kracht en populariteit van Apple Music wordt die artiest bekender bij de groeiende groep luisteraars van het platform. Bij Up Next van Apple Music hoort ook een uiterst zorgvuldige playlist vol geweldige nieuwe artiesten uit allerlei genres en vanuit de hele wereld.

Elke act in het programma van Up Next Live is Apple Music Up Next-artiest geweest, in het maandelijkse programma of via de playlist. De concerten vinden na openingstijd plaats in Apple Stores in Milaan, San Francisco, Brooklyn, Parijs, Londen, Chicago en Washington, D.C. Bij Apple Stores worden regelmatig gratis creatieve sessies gegeven onder de noemer Today at Apple en de Stores zijn centra waar buurtbewoners elkaar kunnen ontmoeten en ideeën kunnen delen. De Stores zijn dan ook de perfecte podia voor Up Next Live. Het eerste optreden is op 9 juli. Op die dag staat Bad Bunny op het podium bij Apple Piazza Liberty in Milaan.

“Ik merk aan alles dat ik bij Up Next ben geweest. Aan de verkoopcijfers, maar ook aan de aantallen keren afspelen en de concerten”, zegt Bad Bunny. “Ik kom op straat in de VS veel fans tegen die niet eens Spaans spreken en van wie ik verwacht dat ze me niet kennen. Maar ze spreken me aan, vragen me om met ze op de foto te gaan en zingen mijn liedjes. Ik ben nu beter bekend in een markt die heel anders is dan mijn thuismarkt. Niet alleen in de VS, maar ook op plekken waar geen Spaans gesproken wordt of Latin-muziek geen grote invloed heeft. Ook daar kunnen mensen nu mijn muziek luisteren en horen wat ik doe.”

Het programma van Up Next Live:

9 juli — Bad Bunny bij Apple Piazza Liberty, Milaan

19 juli — Jessie Reyez bij Apple Union Square, San Francisco

25 juli — King Princess bij Apple Williamsburg, Brooklyn

31 juli — Lewis Capaldi bij Apple Champs-Élysées, Parijs

9 augustus — Daniel Caesar bij Apple Covent Garden, Londen

16 augustus — Ashley McBryde bij Apple Michigan Avenue, Chicago

23 augustus — Khalid bij Apple Carnegie Library, Washington, D.C.

Ga voor meer informatie naar apple.co/amupnextlive.

Back To Top